Το Μ. Σάββατο τρώμε μαγειρίτσα. Αλλά στη δική μας μαγειρίτσα δεν έχει θέση το κρέας ή άλλα ζωικά προϊόντα, γιατί φτιάχνουμε πάντα την plant-based εκδοχή της που όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την κλασική αλλά συνεπαίρνει όποι@ τη δοκιμάσει, ανεξαρτήτως της διατροφής που ακολουθεί. Σου μαζέψαμε τις 3 συνταγές με πρωταγωνιστή τα μανιτάρια, που έχουν όλα τα αρώματα, τις υφές και τη γεύση της μαγειρίτσας και υπόσχονται να αλλάξουν για πάντα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις το παραδοσιακό αυτό πιάτο.
Τσέκαρε τις παρακάτω αναλυτικές συνταγές (και τα video βήμα-βήμα πως να τις μαγειρέψεις) πατώντας το link στον τίτλο κάθε συνταγής, ανέβασε τη δημιουργία σου σε Instagram story και κάνε mention @madamegingercom για να τη θαυμάσουμε και εμείς!
Η πεμπτουσία της μαγειρίτσας είναι τα χορταρικά -ο άνηθος, το μάραθο, τα μυρώνια, τα μαρούλια και ότι άλλο βάζουν οι νοικοκυρές- και η αρωματική, πηχτή υφή της από το ταχινολέμονο. Σαν αγκαλιά. Συνταγή εδώ.
Έψησα τα πλευρώτους μου για να γίνουν ελαφρώς τραγανά, σόταρα τα υπόλοιπα δύο μανιτάρια μου, τη νοστίμευσα ακόμα παραπάνω με υγρό ζωμό λαχανικώνκαι αντί για ρύζι, έβαλα θρεπτική και νόστιμη κινόα. Συνταγή εδώ.
Απόλυτα κρεμώδης και αρωματική θα σου θυμίσει plant-based μαγειρίτσα, αφού συνδυάζει διάφορα είδη μανιταριών, σοταρισμένα λαχανικά σε φυτικό βούτυρο, μυρωδικά και χόρτα της Άνοιξης. Συνταγή εδώ.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!