Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Survivor 2024: Ο Γιάννης Περπατάρης ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Σταυρούλα: «Είμαστε μόνο φίλοι»

Survivor 2024: Ο Γιάννης Περπατάρης ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Σταυρούλα: «Είμαστε μόνο φίλοι»


Ο Γιάννης Περπατάρης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο. 

Ο πρώην παίκτης reality μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο Survivor, για την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και τη σχέση του με τη Σταυρούλα.

Survivor 2024 spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

“Με απογοήτευσε ο Φάνης. Κάναμε παρέα, ήμασταν από την πρώτη μέρα μαζί. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχε με εμένα, βγήκε και είπε μπροστά σε όλα τα παιδιά ότι τον έχω απογοητεύσει. Θα μπορούσε να με είχε πιάσει για να μιλήσουμε. Εγώ ποτέ δε θα τον έβγαζα “κάρτα” μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ο Φάνης είναι πολύ καλό παιδί, αλλά δεν μπορεί να χάνει. Όταν βγει από το παιχνίδι θα ήθελα να κάνουμε παρέα. Ο Φάνης με τον Γκιουλέκα έχουν σπάσει τον τελευταίο καιρό”.

Όσον αφορά το κεφάλαιο Σταυρούλα, ο Γιάννης Περπατάρης αποκάλυψε:

“Είμαστε μόνο φίλοι. Παρέα ήμασταν. Τώρα δεν ξέρω τι πλάνο έχουν δείξει… Όλους τους φίλους μπορείς να τους πάρεις και μία αγκαλιά… ξέρω κι εγώ; Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό.

Στη Σταυρούλα μίλησα απότομα, ήταν λάθος μου, αλλά κι αυτή ήρθε και με έσπρωξε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα, με στεναχώρησε”.

Σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα είπε: “Για μένα η Κατερίνα Δαλάκα είναι η καλύτερη αγωνιστικά. Είναι πιο καλή από τη Σταυρούλα”.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024 – «Έσφαξε» με το γάντι Ασημίνα & Δαλάκα: «Δεν μπορώ να τις ακούω να λένε για έπαρση»

Survivor – Spoiler 24/4: Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, η νίκη και η αντιπαράθεση

Survivor: Tέλος ο Σάββας Γκέντσογλου από το ριάλιτι – Πόσα χρήματα πήρε;

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...