Αυτό το γρήγορο και εύκολο σκορδόψωμο είναι το τέλειο συνοδευτικό για ζυμαρικά, σαλάτα ή οτιδήποτε άλλο. Ψάχνετε για συνταγές με λίγα υλικά και ταυτόχρονα εύκολες στην παρασκευή τους; Τότε αυτή η συνταγή είναι ιδανική για εσάς.
Υλικά
- 1 μπαγκέτα, κομμένη κατά μήκος
- 125 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- ¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένος μαϊντανός
- ¼ φλιτζανιού τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Οδηγίες
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C.
- Ανακατέψτε μαζί το βούτυρο, το σκόρδο και τον μαϊντανό μέχρι να ενωθούν καλά.
- Αλείψτε το μείγμα βουτύρου στις φέτες ψωμιού.
- Μεταφέρετε το ψωμί σε ένα ταψί και ψήστε για 10 λεπτά.
- Πασπαλίστε το ψημένο σκορδόψωμο με παρμεζάνα και κόψτε το σε μικρότερα κομμάτια.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!