Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η αντίδρασή της όταν ο Νίκος Συρίγος της ανακοίνωσε τη σχέση του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η αντίδρασή της όταν ο Νίκος Συρίγος της ανακοίνωσε τη σχέση του Ελεωνόρα Ζουγανέλη


Ο Νίκος Συρίγος και η Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησαν μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου και μίλησαν  για την πολυετή φιλία τους.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφερόμενη στην προσωπική ζωή του Νίκου Συρίγου θυμήθηκε τι του είχε πει την στιγμή που εκείνος της ανακοίνωσε πως έχει έρθει κοντά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Στο κομμάτι που δεν διαφωνήσαμε ποτέ ήταν όταν ο Νίκος μου ανακοίνωσε την καινούργια του σχέση, τότε του είπα: Σε παρακαλώ, φτιάξε τα με την Ελεωνόρα, θέλω να γίνει και δική μου φίλη», είπε η Δέσποινα Καμπούρη για την πρώτη της αντίδραση.

«Την εκτιμώ και την θαυμάζω πάρα πολύ την Ελεωνόρα. Σε αυτό δεν έχουμε διαφωνίες», πρόσθεσε η Δέσποινα Καμπούρη για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Κάνοντας χιούμορ και θέλοντας και ο Νίκος Συρίγος να συνεχίσει την ευχάριστη αυτή ατμόσφαιρα και το «παιχνίδι» ανέφερε: «Εγώ δεν είχα τέτοια ευκαιρία με τον Βαγγέλη, τον γνώρισε μόνη της και τον πήρε», είπε με χιούμορ ο Νίκος Συρίγος για τον σύζυγο της Δέσποινας Καμπούρη.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Ελλάδα

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους διαρρήκτες που κατάφεραν να μπουν στο υπουργείο Εργασίας και στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας που συστεγάζονται σε κτίριο στην οδό...

Πολιτική

Δριμεία κριτική στην Έλενα Ακρίτα για το σχόλιο που έκανε προκειμένου να δικαιολογήσει την πισίνα στο σπίτι της που η ίδια αποκάλυψε σχολιάζοντας μια...

Πολιτική

Έλενα Ακρίτα: Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή της για τον «γιο της πλύστρας» Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!