Πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για εξασφαλισμένη επιτυχία, ευκολία και ποιότητα!
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάμε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα για πέντε ακόμα λεπτά.
Βήμα 2
Σπάμε στο blender τη μαστίχα με τη ζάχαρη και την προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με το γάλα, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, τις βανίλιες και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.
Βήμα 3
Χτυπάμε για ακόμα ένα λεπτό και στο τέλος προσθέτουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας ελαφρά. Πλάθουμε τα κουλουράκια, τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε στους 170°C στον αέρα, για περίπου 25 λεπτά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!