ΥΛΙΚΑ
8 αρνίσια παϊδάκια
1 µεγάλο καρότο κοµµένο σε µικρούς κύβους
6 µικρές πατάτες, 1 φύλλο δάφνης
1 µικρό πράσο κοµµένο σε µικρούς κύβους
1 µικρό κρεµµύδι κοµµένο σε µικρούς κύβους
Μισό κουταλάκι ροζ πιπέρι, ολόκληρο
1 φλιτζάνι του τσαγιού ξερά άγρια µανιτάρια πορτσίνι
Μισό µπουκάλι Kουµανδαρία
1 κουταλιά ελαιόλαδο, 200ml ζωµό κρεατικών
1 κλωναράκι δεντρολίβανο, αλάτι (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και όταν κάψει προσθέτετε τα καρότα, τα πράσα, τα κρεµµύδια, τις πατάτες και τα πορτσίνι. Τηγανίζετε για 4-5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Αλατίζετε τα παϊδάκια και τα αφήνετε στο τηγάνι. Τηγανίζετε όλα τα υλικά µαζί για περίπου 3 λεπτά και τα σβήνετε µε την Kουµανδαρία. Προσθέτετε το ζωµό, τη δάφνη, το δενδρολίβανο και το πιπέρι και βράζετε όλα τα υλικά µαζί για περίπου 20 λεπτά. Βγάζετε τα παϊδάκια που έχουν ψηθεί και τα περνάτε για 2 λεπτά από ένα στεγνό ραβδωτό τηγάνι για να πάρουν άρωµα. Σερβίρετε µε το σος και τις πατάτες δίπλα.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!