Σήμερα έγινε ο τελικός του διαγωνισμού.
Με θέμα τη ζύμη για choux που φέρει τον ίδιο τίτλο: «La Pâte à choux», ο Ελληνο- Γαλλικός Σύλλογος Χανίων, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, πραγματοποίησαν τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας με Άρωμα Κρήτης.
Ο Διαγωνισμός έγινε στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης και είχε τη συμμετοχή ομάδων (από ΙΕΚ, σχολές κτλ) που αποτελούνταν από μαθητές που έχουν σκοπό να ασχοληθούν με τη μαγειρική σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο τελικός του Διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο “Μίκης Θεοδωράκης” με την κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από επαγγελματίες της γαστρονομίας, να καλούνται να λάβουν δύσκολες αποφάσεις, αφού ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.
Οι συμμετέχοντες πάντως, πέραν του διαγωνιστικού χαρακτήρα της εκδήλωσης έδειξαν να το απολαμβάνουν, όπως απόλαυσαν και τις ιδιαίτερες γεύσεις, όσοι βρέθηκαν στον χώρο.
Δείτε φωτογραφίες από τον διαγωνισμό
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!