Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Το στούντιο του Baldur’s Gate 3 φτιάχνει δύο νέα παιχνίδια – “Θα είναι η καλύτερη δουλειά μας“

Το στούντιο του Baldur’s Gate 3 φτιάχνει δύο νέα παιχνίδια – “Θα είναι η καλύτερη δουλειά μας“


Η Larian Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το μέλλον της. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ότι το επόμενο παιχνίδι της θα είναι εκτός Dungeons & Dragons σύμπαντος και πλέον έγινε γνωστό, ότι δεν ετοιμάζει μόνο ένα, αλλά δύο project.

«Το να μας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξουμε ένα παιχνίδι από το σύμπαν του D&D ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όμως, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο Swen (το αφεντικό της εταιρίας), δε θα κυκλοφορήσουμε κάποιο νέο σημαντικό περιεχόμενο που θα εμπλουτίσει την ιστορία του Baldur’s Gate 3, ούτε θα κάνουμε expansions ή το Baldur’s Gate 4», είπε μεταξύ άλλων η Larian Studios.

Οι δηλώσεις της εταιρίας συνεχίζονται με τις εξής δηλώσεις:

Ως ένα ανεξάρτητο στούντιο από το 1996 εκτιμούμε την ελευθερία και τη δημιουργικότητά μας, όπου κι αν αυτή μας οδηγήσει. Σε αυτή την περίπτωση, έπειτα από 6 χρόνια στο Forgotten Realms και πολλή συζήτηση με την ομάδα μας, αποφασίσαμε να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία και να αναπτύξουμε τα δικά μας IP.

Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σε δύο νέα projects και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για όλα αυτά που επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά κοιτάζοντάς το αφηγηματικά, οπτικά, αλλά και στο gameplay, νομίζω ότι αυτά τα project που εργαζόμαστε τώρα θα είναι η καλύτερη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Όπως διαβάσατε και εσείς από τις δηλώσεις της εταιρίας, καλό θα ήταν να μην περιμένετε ούτε κάποιο expansion του Baldur’s Gate 3, αλλά ούτε και το επόμενο κεφάλαιο. Η εταιρία φαίνεται ότι αλλάζει σελίδα και θέλει να δημιουργήσει παιχνίδια πάνω στα δικά της προσωπικά IP, αν και προς το παρόν οι πληροφορίες είναι μηδαμινές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον της Larian Studios φαντάζει λαμπρό, ειδικά ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Baldur’s Gate 3, με πωλήσεις ρεκόρ και δεκάδες βραβεία.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Αθλητικά

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται αυτήν την ώρα στην έδρα της...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....