Άτομα: 4 / Χρόνος: 30’ / Εύκολο
ΥΛΙΚΑ
4 φιλέτα ψάρι παγκάσιους
2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
4 κουταλιές φύλλα σέλινου ψιλοκομμένο
½ φλιτζ. άσπρο κρασί
1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι/πιπέρι
Για σάλτσα λεμονιού:
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
4 κουταλιές χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι μαγιονέζα
1 κουταλάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι/πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC.
2. Αλατοπιπερώνετε καλά και από τις δύο πλευρές το ψάρι.
3. Τοποθετείτε το κάθε φιλέτο πάνω σε ένα κομμάτι λαδόχαρτο. Το μέγεθος του κάθε κομματιού να είναι διπλάσιο από το μέγεθος του κάθε φιλέτου.
4. Σε κάθε ψάρι βάζετε δύο φέτες ντομάτες, 2 φέτες λεμόνι, μια κουταλιά ψιλοκομμένο σέλινο, μια κουταλιά ελαιόλαδο, μια κουταλιά κρασί και λίγη ρίγανη.
5. Ψήνετε στο φούρνο για 15’-20’.
6. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και σερβίρετε με το ψάρι.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!