Με μόλις 5 υλικά.
Υλικά
50 γρ. κουκουνάρι
80 γρ. βασιλικό
50 γρ. παρμεζάνα
150ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε ένα μικρό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Μαγειρέψτε τα κουκουνάρια μέχρι να πάρουν χρώμα, ανακινώντας τα κατά διαστήματα.
Βάλτε τα στο μούλτι μαζί με το βασιλικό, την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και τις σκελίδες σκόρδου. Χτυπήστε το μέχρι να γίνει λείο και αλατοπιπερώστε.
Φυλάξτε το σε ένα βαζάκι των 250ml. Διατηρείται στο ψυγείο για μια εβδομάδα.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!