Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο, την Κόκκινη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το τριμμένο καρότο και ανακατεύουμε ελαφρά.
Βήμα 2
Μοιράζουμε το μίγμα σε δυο φόρμες του κέικ μακρόστενες και ψήνουμε στους 170° C για 45′ και στους 180° C για 15′.
Βήμα 3
Για το frosting: Χτυπάμε το βούτυρο με το τυρί κρέμα μέχρι να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε για να αφρατέψει το μίγμα. Απλώνουμε στο κέικ με μια σπάτουλα και γαρνίρουμε προαιρετικά με ξύσμα καρότου.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!