ΥΛΙΚΑ
• 4 φιλέτα σολομού
• 2 κ.σ. ελαιοκράμβη
• Αλάτι & πιπέρι
• 200 γρ. κινόα
• 300 γρ. μπρόκολο
• 300 γρ. κολοκύθα
• 200 γρ. μοτσαρέλα
• 50 γρ. φρέσκο σπανάκι
Μείγμα μπαχαρικών:
• 150 γρ. τυρί ρικότα
• 50 γρ. Sour cream
• 3 κ.σ. μπαχαρικά
• Aλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίστε τα αποψυγμένα φιλέτα σολομού για 2 λεπτά σε κάθε πλευρά και μετά προσθέστε τα στο φούρνο για περίπου 7-10 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά για το μείγμα μπαχαρικών, αλατοπιπερώστε και βάλτε στο ψυγείο. Στη συνέχεια προσθέστε το φρέσκο σπανάκι στο
μείγμα.
Απλώστε τα λαχανικά σε ένα πιάτο με τα κομμάτια μοτσαρέλας στην κορυφή. Προσθέστε το φιλέτο σολομού με τη σάλτσα και σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!