Ψήνουμε τα ψάρια μας στη λαδόκολλα και σε λιγότερο από ώρα έχουμε έτοιμο ένα νόστιμο πιάτο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Βήμα 2
Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και τις βράζουμε για 7΄-8΄ από τη στιγμή που το νερό θα πάρει βράση. Τις σουρώνουμε και τις κρατάμε στην άκρη.
Βήμα 3
Αλατίζουμε τα ψάρια και βάζουμε από 3 φέτες λεμονιού στην κοιλιά τους.
Βήμα 4
Στρώνουμε δυο τρία κομμάτια λαδόκολλα στον πάγκο μας. Στη μία πλευρά βάζουμε τις μισές πατάτες, τις περιχύνουμε με το μισό μείγμα του ελαιόλαδου και βάζουμε επάνω το ένα ψάρι, μία σκελίδα σκόρδο και τον μισό γλυκάνισο. Κάνουμε το ίδιο και για το δεύτερο ψάρι.
Βήμα 5
Σε ένα μικρό ποτήρι με νερό ρίχνουμε 1 κουτ. σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει χυλός. Τυλίγουμε τις λαδόκολλες σε φάκελο και βρέχουμε γύρω-γύρω με τον χυλό για να κολλήσουν τα ανοίγματα.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση, Τζαννής Σιφναίος, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Φωτογραφία: Studio LM
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!