Μια εύκολη ομελέτα που συνηθίζουν να φτιάχνουν οι Ανδριώτες για το καθημερινό τους τραπέζι.
5′ προετοιμασία 15′ μαγείρεμα Σύνολο: 20′
Υλικά
Μερίδες: 2
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε φρουτάλια από την Άνδρο, αρχικά κόβουμε το χωριάτικο λουκάνικο και την πατάτα σε λεπτές ροδέλες.
- Στη συνέχεια, τα σοτάρουμε μαζί σε ένα τηγάνι στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, ίσα να μαλακώσουν.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, με αλάτι, πιπέρι, τον δυόσμο και το τυρί της αρεσκείας μας.
- Ρίχνουμε το μείγμα αυγών στο τηγάνι και το απλώνουμε ώστε να πάνε τα αυγά παντού.
- Σιγομαγειρεύουμε τη φρουτάλια μέχρι να πήξει, για περίπου 10΄- 12΄.
- Αν θέλουμε, μπορούμε να την ψήσουμε και στον φούρνο, ώστε να πήξει και να ροδίσει ομοιόμορφα.
Πηγή: gastronomos.gr
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!