ΥΛΙΚΑ
50 γρ. βοδινό φιλέτο κοµµένο σε πολύ λεπτές φέτες
5 φύλλα παρµεζάνα
1 κουταλάκι πινόλια
1 µικρό µπολ ρόκα
Λίγο βαλσαµικό ξίδι
Ελαιόλαδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετείτε τις φέτες του βοδινού φιλέτου στο πιάτο και το γαρνίρετε µε τη σαλάτα, την παρµεζάνα και τα πινόλια. Το ραντίζετε µε το ελαιόλαδο και το βαλσαµικό ξίδι.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!