Υλικά
2 συσκευσίες (600γρ.) στραγγιστό γιαούρτι
2 φλ. αγγούρι τριμμένο στη χοντρή μεριά του τρίφτη
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι αποξηραμένο δυόσμο
1 κουταλιά λεμόνι ή ξίδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
Το αφήνετε για περίπου 5 λεπτά και το πιέζετε με τις παλάμες για να στραγγίσει εντελώς και το βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε το γιαούρτι, το σκόρδο, το δυόσμο, το λεμόνι ή ξίδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Ανακατεύετε καλά και βάζετε το τζατζίκι στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες ή και περισσότερο για να δέσουν οι γεύσεις και μετά να σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!