ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία (325γρ.) μπισκότα τύπου Digestive
2-3 φλ. σπόρια από ρόδι
Για την κρέμα:
1 κιλό Στραγγιστό γιαούρτι
500ml κρέμα γάλακτος
2/3 φλ. ζάχαρη άχνη
1/5 φλ. ανθόνερο
1 κοφτό κουταλάκι μαστίχα σε σκόνη
2/3 φλ. χαλεπιανά (Φιστίκια Αιγίνης)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χοντροκόβετε τα χαλεπιανά. Βάζετε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει, 5-6 λεπτά περίπου. Χαμηλώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε το Στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη, το ανθόνερο, τη μαστίχα και τα χαλεπιανά (αφήνετε στην άκρη 3 κουταλιές για το πασπάλισμα).
Σε μία ωραία πιατέλα σερβιρίσματος σπάτε λίγα μπισκότα και βάζετε από πάνω μία στρώση κρέμα. Βάζετε σπόρια από ρόδι, σπασμένα μπισκότα, κρέμα, σπόρια από ρόδι, μπισκότα και τελειώνετε με κρέμα, σπόρια από ρόδι και πασπαλίζετε με χαλεπιανά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!