Μία υπέροχη συνταγή παρουσίασαν στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική της ΕΡΤ2. Πρόκειται για την κονσερβολιά Πηλιού.
Η συνταγή περιλαμβάνει:
Υλικά για 2 άτομα
Για το σπαγγέτι: 250 γρ. σπαγγέτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 τσίλι πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 2 κούπες ντομάτα 3 φιλέτα ατζούγιας 1/2 κούπα κονσερβόλια Πηλίου Βόλου 1 κ.σ. κάπαρη φύλλα βασιλικού φύλλα μαϊντανού 1 κ.σ. μέλι αλάτι – πιπέρι
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!