Υλικά
750 γρ. φρέσκια αναρή ανάλατη
200 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι κανέλα, φρεσκοκοπανισμένη
35 γρ. ροδόσταμα
200 γρ. φρέσκια κρέμα
120 γρ. παστελάκι με φιστίκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την αναρή με πιρούνι και προσθέτουμε την άχνη, την κανέλα και το ροδόσταμα. Ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι ή σε μίξερ. Χτυπάμε ξεχωριστά τη φρέσκια κρέμα για 1-2 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να πήζει. Την ρίχνουμε στο μείγμα αναρής, ανακατεύουμε και αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος. Καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και κρατάμε στο ψυγείο.
Με κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε το παστελάκι σε λεπτά φετάκια. Γαρνίρουμε την αναρόκρεμα και σερβίρουμε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!