Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Βρήκαν χειροβομβίδα και φυσίγγιο σε Ραφήνα και Πειραιά

Βρήκαν χειροβομβίδα και φυσίγγιο σε Ραφήνα και Πειραιά


Δύο διαφορετικές περιπτώσεις εντοπισμού πυρομαχικού υλικού σημειώθηκαν χθες Κυριακή 24 Μαρτίου πλησίον του λιμανιού του Πειραιά και της θαλάσσιας περιοχής της Ραφήνας.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο Ξαβερίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τον εντοπισμό πυρομαχικού υλικού και συγκεκριμένα ενός φυσιγγίου διαμετρήματος 0,32 χιλιοστών, σε χώρο κοντά στον επιβατηγό σταθμό «Α ΜΙΑΟΥΛΗ» στην ακτή Ξαβερίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Προανάκριση για τη συγκεκριμένη περίπτωση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ το πυρομαχικό υλικό πρόκειται να αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία.

Δείτε φωτογραφία:

Στιγμιότυπο από το σημείο που εντοπίστηκε το φυσίγγιο

Χειροβομβίδα βρέθηκε σε πλαστικό κουτί μήκους περίπου δέκα εκατοστών

Αντίστοιχα χθες το απόγευμα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας, από ιδιώτη που διενεργούσε θαλάσσια αλιεία, για τον εντοπισμό ενός πυρομαχικού υλικού, συγκεκριμένα χειροβομβίδας, στη θαλάσσια περιοχή «Μαρίκες» στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το ανευρεθέν πυρομαχικό, εντοπίστηκε μέσα σε πλαστικό κουτί μήκους περίπου δέκα εκατοστών, σε οξείδωση και σε βάθος δύο μέτρων, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε με σήμανση επί της ακτής στον χώρο στάθμευσης οχημάτων στην παραλία Μαρίκες – Καλαμιές.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για τις δικές της ενέργειες.

Δείτε φωτογραφία:

Στιγμιότυπο από το πλαστικό κουτί που εντοπίστηκε η χειροβομβίδα

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Μαγαζίνο

Σε κάθε σχέση εμφανίζονται ζητήματα που απαιτούν λύση, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με τον ύπνο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα κρίσιμος για την υγεία μας....

Αθλητικά

To UEFA Youth League που κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, έχει και φέτος έντονο «ελληνικό» χρώμα, καθώς στην πρεμιέρα...