Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Βίντεο απάτη με τη Φαίη Σκορδά

Βίντεο απάτη με τη Φαίη Σκορδά


Σε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε με πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και στο οποίο πρωταγωνιστεί η Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/3), η παρουσιάστρια της εκπομπής “Fay’s Time”, σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει ότι είναι απάτη.

“Θέλω να δούμε κάτι σοβαρό, που δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα πρόσωπα που λόγω της δουλειάς τους έχουν μία δημόσια προβολή και αναγνωρισιμότητας. Συζητούσαμε και προχθές για την τεχνητή νοημοσύνη [..] και για το κατά πόσο μπορούν πλέον να σου βάλουν λόγια στο στόμα σου“, είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

“Εδώ, λοιπόν, πήραν ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη με έναν καλεσμένο διατροφολόγο και άλλαξαν και τα δικά μου λόγια και τα δικά του, αλλά χρησιμοποιούν όμως την ίδια φωνή. Δηλαδή νομίζει κάποιος ότι είναι δική μου αυτή η φωνή. Να πω ότι όλο αυτό είναι απάτη, είναι όλο fake, έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη“, υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Στο εν λόγω fake βίντεο ακούγεται τόσο ο διατροφολόγος όσο και η παρουσιάστρια να αναφέρουν πως “μπορεί κανείς να χάσει βάρος χωρίς να πηγαίνει στο γυμναστήριο” και “χωρίς καν να βγουν από το σπίτι” ενώ το πραγματικό θέμα συζήτησης ήταν η διατροφική φροντίδα των γυναικών τους μήνες μετά την εγκυμοσύνη.

Να σημειωθεί ότι βλέποντας κανείς το βίντεο γίνεται γρήγορα αντιληπτό ότι πρόκειται για προϊόν ΑΙ, μιας καθώς η φωνή των συνομιλητών δεν συγχρονίζεται καθόλου με τα χείλη τους, ωστόσο, όπως τόνισε και η Φαίη Σκορδά “κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με αυτή την τεχνολογία”.

“Έχω πάθει σοκ. Είναι και επικίνδυνο αυτό, γιατί πέρα από το οικονομικό είναι πια και θέμα υγείας. Σοκαριστικό”, είπε καταλήγοντας η παρουσιάστρια.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Μαγαζίνο

Το μάρμαρο, είναι ένα πολύ δημοφιλές οικοδομικό υλικό εδώ και χιλιάδες χρόνια, το οποίο εκτιμάται για την ομορφιά, το στυλ και την κομψότητά του...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό πενταθέσιο Ford Explorer ανοίγει το δρόμο για την έλευση μιας νέας σειράς τολμηρών, εμβληματικών EV της αμερικανικής...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...