Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ταρω σήμερα 21/03 Πέμπτη – Αισθηματικές Προβλέψεις

Ταρω σήμερα 21/03 Πέμπτη – Αισθηματικές Προβλέψεις


Ταρω σήμερα 21/03 Πέμπτη – Αισθηματικές Προβλέψεις .

 

ταρω σήμερα 21/03 Πέμπτη κριός: Το 10 των Κυπέλλων .

Έχει φτάσει η εποχή που πρέπει να δείτε με περισσότερη σοβαρότητα το μέλλον σας στον επαγγελματικό τομέα.
Έχετε τη δυναμική να μειώσετε ή να κόψετε μια κακή σας συνήθεια. Φροντίστε μόνο να μην αποκτήσετε μια άλλη, στην πορεία.

Συμβουλή της ημέρας: Μάθετε τι είστε εσείς και το ταίρι σας στο κινέζικο ωροσκόπιο και αγοράστε τα αντίστοιχα διακοσμητικά. Τοποθετήστε τα στην κρεβατοκάμαρά σας, για να ενισχύσετε τον δεσμό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ταρω ταύρος: Η Δικαιοσύνη

Φροντίστε να γνωρίζουν οι προϊστάμενοί σας τις δυνατότητές σας, αν θέλετε να σημειώσετε περισσότερο πρόοδο στα εργασιακά σας.
Ένα άτομο του κύκλου σας θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη, σε ένα θέμα που θεωρείτε σημαντικό. Μην ενδώσετε.
Συμβουλή της ημέρας: Αν έχετε την αίσθηση ότι τα χρήματά σας «γλιστρούν» εύκολα από τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε γήινα υλικά για να τοποθετήσετε τα φυτά σας. Αυτή η σύνδεση με τη φύση θα σταθεροποιήσει τα οικονομικά σας.

ταρω δίδυμοι: Το 10 των Πεντάκτινων

Πρέπει να περιορίσετε λίγο τις απαιτήσεις σας αυτή την περίοδο, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε ταλαιπωρίες. Γίνετε πιο ρεαλιστές.
Είναι στο χέρι σας να αποφεύγετε τους πειρασμούς που προκύπτουν στην πορεία σας. Να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε οπωσδήποτε να έχετε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό σας, θα πρέπει να την καλύπτετε όταν δεν είναι ανοικτή – και να μην την αφήνετε αναμμένη όταν δεν παρακολουθείτε κάτι. Αυτό θα περιορίσει την αρνητική της επίδραση στην ερωτική σας ζωή.

μελλοντολόγος

 

ταρω σήμερα 21/03 Πέμπτη καρκίνος: Το 6 των Ξιφών

Θα είναι συνετό να μην βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας αυτή την περίοδο, χωρίς να την έχετε συζητήσει με την οικογένειά σας.
Προσπαθήστε να μην βγάζετε επιπόλαια συμπεράσματα για άτομα που συναντάτε, πριν τα γνωρίσετε καλά. Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, που επηρεάζουν τη συμπεριφορά του κάποιες στιγμές.

Συμβουλή της ημέρας: Να ανάβετε συχνά κεριά ή αρωματικά έλαια στο υπνοδωμάτιό σας. Θα κεντρίσουν περισσότερο την αισθησιακή πλευρά της σχέσης σας.

ταρω λέων: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Θα δυσκολευτείτε να σημειώσετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας αυτή την εποχή, αν δεν έχετε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες και τις πηγές που χρειάζεστε.
Ενόσω οι περισσότεροι μπαίνουν στη διαδικασία να αντιδρούν, εσείς ασχοληθείτε με την οργάνωση και διεκπεραίωση των καθηκόντων σας.

ταρω παρθένος: Το 8 των Ράβδων

Μην βιαστείτε να παρεξηγήσετε τη γενναιοδωρία κάποιων ατόμων στο περιβάλλον σας αυτή την περίοδο. Δεν έχουν όλοι ύπουλα κίνητρα.
Αποζητάτε την κατανόηση, γι’ αυτό θα βρεθείτε μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα μυστήριο που σας βασάνιζε.
Συμβουλή της ημέρας: Να προτιμάτε τις κεραμικές βάσεις για να καίτε τα αρωματικά σας έλαια. Αυτό το φυσικό υλικό θα ενισχύσει το δέσιμο και την ασφάλεια στις σχέσεις σας.

ωροσκοπιο

ταρω σήμερα 21/03 Πέμπτη ζυγός: Το Άρμα

Τίποτα δεν θα επιλυθεί με τη φαντασία και μόνο. Πρέπει να χαλαρώσετε, για να ριχτείτε στον αγώνα μέχρι να πετύχετε.
Ένα άτομο από απόσταση ενδέχεται να ζητήσει την άμεση βοήθειά σας. Ανταποκριθείτε.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε ζωντανά φυτά στο καθιστικό σας. Συμβολίζουν και ενισχύουν την ανάπτυξη και την ευημερία στο σπιτικό σας.

 

ταρω σκορπιός: Το 4 των Πεντάκτινων

Μην αναβάλετε για αργότερα ένα εργασιακό σας καθήκον, εφόσον μπορείτε να το διεκπεραιώσετε άμεσα.
Ακόμη κι αν νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζονται όσα κάνετε, να ξέρετε ότι κάποιος σας παρακολουθεί και θα επέμβει την κατάλληλη στιγμή.
Συμβουλή της ημέρας: Μην αφήνετε μαραζωμένα λουλούδια ή φυτά στους χώρους σας. Θα επιφέρουν αδιαθεσίες και μαρασμό των οικονομικών σας.

TARVMANTEIA

 

ταρω τοξότης: Ο Άσος των Κυπέλλων

Κάντε μια επανεξέταση των οικονομικών σας. Ίσως να σπαταλάτε περισσότερα από όσα θα έπρεπε, από αμέλεια.
Θα βρείτε τη χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει εσάς και το ταίρι σας, σε μια απόφαση που ελήφθη και αρχικά δεν φάνηκε άρτια.
Συμβουλή της ημέρας: Υπάρχει η πεποίθηση ότι τα χελωνάκια φέρνουν πολλή τύχη στα επαγγελματικά σας. Αποκτήστε ένα ή περισσότερα και τοποθετήστε τα στην βόρεια πλευρά του χώρου – την πλευρά της καριέρας. Αν δεν θέλετε τα ζωάκια, βάλτε εκεί ένα ανάλογο διακοσμητικό.

ταρω αιγόκερως: Η Αρχιέρεια

Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που θα σας προκύψει, θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει διασκεδαστικές εμπειρίες.
Ίσως δεχθείτε κάποιες ερωτήσεις, που δεν θα μπορείτε να απαντήσετε άμεσα. Η περιέργειά σας θα σας ωθήσει να τις ερευνήσετε.
Συμβουλή της ημέρας: Αν βάλετε έναν κόκορα με πλούσιο λειρί στον εργασιακό σας χώρο, θα εξαλείψετε κάθε είδους ύπουλες τακτικές από πλευράς των συναδέλφων σας.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζώδια σήμερα

ταρω σήμερα 21/03 Πέμπτη υδροχόος: Ο Ήλιος

Ο ήλιος προσεγγίζει ευνοικές όψεις για σας αυτή την περίοδο, θα φέρει ζεστασιά και ικανοποίηση σε κάθε τομέα της ζωής σας.
Αν βιώνετε μια δύσκολη κατάσταση που σας φαντάζει οικεία, είναι γιατί δεν φροντίσατε να την επιλύσετε την προηγούμενη φορά που σας προέκυψε.
Συμβουλή της ημέρας: Ένα διακοσμητικό του Βούδα σε μια ευχάριστη έκφραση στο καθιστικό σας, θα έλξει τη χαρά και την ευημερία στο σπιτικό σας.

ταρω ιχθύες: Το 8 των Πεντάκτινων

Να είστε σε εγρήγορση για κάποια παγίδα, αν νιώσετε ότι ένα άτομο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον έγινε υπερβολικά φιλικό μαζί σας.
Αν θέλετε να πετύχετε περισσότερα αποτελέσματα στη διάρκεια της μέρας, πρέπει να ξεκινήσετε από νωρίς.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μια κολοκύθα από μέταλλο στο υπνοδωμάτιό σας, βάζοντας στο εσωτερικό της μια λίστα (γραμμένη σε άσπρο χαρτί με κόκκινο στυλό) με όλες τις επιθυμίες που αφορούν τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Αθλητικά

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία ως τις 10 Ιουλίου του 2024 εργαζόταν στον ΣΚΑΪ, είναι η νέα...

Ελλάδα

Εδώ και περίπου 10 χρόνια η ιαπωνική κατασκευάστρια ICOM έχει σταματήσει να παράγει τα γουόκι τόκι που πιστεύεται πως ανατινάχθηκαν την Τετάρτη στον Λίβανο σκοτώνοντας...