Από τον Roddy Δάμαλη
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. τυρί chèvre
1 κουτάλι βούτυρο (λιωμένο)
2 κουτάλια καβουρδισμένα αμύγδαλα (1 για τη γέμιση και 1 για γαρνιτούρα)
1 κουταλάκι μέλι
½ κουταλάκι φλούδας πορτοκαλιού
2 αυγά
120 ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνετε το βούτυρο σε ρηχό τηγάνι. Θρυμματίζετε το τυρί στο τηγάνι προσθέτοντας τη φλούδα, το μέλι και τα αμύγδαλα.
Χτυπάτε τα αβγά με την κρέμα, καρυκεύετε με αλάτι και πιπέρι και το ρίχνετε πάνω από το τυρί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για περίπου 12 με 15 λεπτά μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο.
Αφαιρείτε από τον φούρνο και γαρνίρετε με τα υπόλοιπα ψημένα αμύγδαλα.
Σερβίρετε αμέσως, αλλιώς θα ξεφουσκώσει σύντομα.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!