Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ταλιατέλλες με φιλέτο Σολομού, Μουστάρδα, Μέλι και Σπανάκι

Ταλιατέλλες με φιλέτο Σολομού, Μουστάρδα, Μέλι και Σπανάκι


Από τον Χρίστο Νοέλ Bassil

ΥΛΙΚΑ

2 φιλέτα Σολομού (200γρ το κάθε ένα) από τις Ψαραγορές Blue Island
1 πακέτο Ταλιατέλες
2 κ.σ Ελαιόλαδο
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 σφηνάκι Ούζο
1 μπολ Σπανάκι
1 μουστάρδα Dijon
1 κ.γ Μέλι
1 ποτήρι Κρέμα Καρύδας
Θαλασσινό Αλάτι
Μαύρο Πιπέρι αλεσμένο
Βασιλικός (φρέσκα φύλλα για το σερβίρισμα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προμηθευόμαστε φρέσκα φιλέτα Σολομού από τις Ψαραγορές Blue Island.

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό ψήνουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.

Κόβουμε τα φιλέτα σολομού σε οκτώ κομματάκια το κάθε φιλέτο. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε ένα ανοικτό βαθύ τηγάνι ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά. Ακολούθως προσθέτουμε μέσα το κρεμμυδάκι, τη μουστάρδα, το μέλι και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε ελαφρά και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τη κρέμα καρύδας και ψήνουμε για 2 με 3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

Τέλος, ρίχνουμε μέσα το σπανάκι, τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε. Διορθώνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι αν χρειαστεί και σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα βασιλικού.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΚΟΣΜΟΣ

Ο προϋπολογισμός του 2025, που κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπει ανάπτυξη 2,3%, πρωτογενές πλεόνασμα 2,4% του ΑΕΠ και δημόσιο χρέος στο 147,5% της ΑΕΠ. Παράλληλα,...

ΕΛΛΑΔΑ

Zάχαρη λευκή κρυσταλλική και ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο με ξένα σώματα, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το debate των υποψήφιων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που διεξήχθη στην ΕΡΤ, στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Οι τέσσερις υποψήφιοι, ο Απόστολος Γκλέτσος,...