ΥΛΙΚΑ
1 ½ κουταλάκι ζελατίνα σε σκόνη
2 κουταλιές κρύο νερό
1 σακουλάκι άσπρο τσάι
1 φλ. καυτό νερό, 2 κουταλιές ζάχαρη
2 ροζ γκρέιπφρουτ, ξεφλουδισµένα, χωρισµένα σε φετάκια και µε αφαιρεµένες τις µεµβράνες στους
2 άσπρα γκρέιπφρουτ ξεφλουδισµένα, χωρισµένα σε φετάκια και µε αφαιρεµένες τις µεµβράνες στους
1 ρόδι, τα σπόρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε το κρύο νερό σε ένα φλιτζανάκι και ρίχνετε µέσα τη ζελατίνα. Την αφήνετε να µουλιάσει για 10 λεπτά.
Στο µεταξύ, βάζετε το νερό σε ένα πυρίµαχο µπολάκι, προσθέτετε το σακουλάκι του τσαγιού και το αφήνετε να µουλιάσει για 3 λεπτά. Ύστερα, διαλύετε µέσα τη µουλιασµένη ζελατίνα και τη ζάχαρη. Αφήνετε το µίγµα να κρυώσει.
Μοιράζετε τα φρούτα σε 4 ποτήρια, ή µπολάκια και τα περιχύνετε µε το µίγµα του τσαγιού, µέχρι µόλις να φτάσει την επιφάνεια τους. Τα κρατάτε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν τα σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!