Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ραβιόλι με ρικότα και σπανάκι, με σάλτσα ντομάτας και μασκαρπόνε

Ραβιόλι με ρικότα και σπανάκι, με σάλτσα ντομάτας και μασκαρπόνε



ΥΛΙΚΑ
• 2 κουτιά Ραβιόλι με ρικότα και σπανάκι Μιτσίδη
• 1 κύβο ζωμού λαχανικών Μιτσίδη
• 2/3 φλ. λευκό κρασί
• 200 γρ. περαστή ντομάτα (passata) Μιτσίδη
• 1 κ.γ. ρίγανη
• Αλάτι και πιπέρι
• 4 κ.σ. τυρί μασκαρπόνε
• Βασιλικό και παρμεζάνα για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα κατεψυγμένα ραβιόλι σε ζεστό αλατισμένο νερό για 3 λεπτά. Κρατάμε 1/2 φλιτζάνι από το νερό τους.
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά βάζουμε το κρασί και τον ζωμό μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ, περίπου για 6 λεπτά. Προσθέτουμε την passata, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το μασκαρπόνε, ανακατεύουμε και ψήνουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Βάζουμε τα ραβιόλι στο τηγάνι και ανακατεύουμε προσεκτικά. Ρίχνουμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών αν χρειαστεί και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα και γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό και παρμεζάνα.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αναμενόμενη εξέλιξη της «έκπτωσης» του ΣΥΡΙΖΑ από τη δεύτερη θέση μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, πέρα από την αγανάκτηση που προκαλεί στα στελέχη, φέρνει...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (24/11, 20:30, Cosmote Sport 1) με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη σέντρα και πάλι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά τη διακοπή τους για τους αγώνες των εθνικών ομάδων στο Nations League. Η Super League επιστρέφει...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τώρα, η ανακύκλωση τηγανέλαιου γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, μέσω μιας εφαρμογής που το παραλαμβάνει από την πόρτα του σπιτιού μας Εσείς τι κάνετε...