Από τη Χριστίνα Χριστοφή
ΥΛΙΚΑ
125 g.Χαραλαμπίδης Κρίστης μαργαρίνη Original (μισό κουτί)
170 g. μαύρη σοκολάτα (70 γραμμάρια τα κρατάμε σε κομμάτια)
170 g. ζάχαρη
3 μέτρια αυγά
1 κ.γ μπέικινγκ πάουντερ
1 ξυλάκι βανίλιας
60 g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 g. σκόνη κακάο
Μία πρέζα αλάτι
Για τη διακόσμηση:
Διάφορα φρέσκα μούρα και σύκα
Anglaise σως απο γαλατάκι σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C.
Βάζουμε την μαργαρίνη και τη σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων η εναλλακτικά σε μπαιν μαρι σε μέτρια φωτιά μεχρι να λιωσει το μείγμα.
Προσθέτουμε τα αυγά , τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικινγκ πάουντερ, το κακάο και μια πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε το μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα που έχουμε ετοιμάσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά, μέχρι να ψηθεί – θα πρέπει αν δοκιμάσουμε με οδοντογλυφιδα να υπάρχει ακόμα υγρασία έτσι ώστε το μπραουνίς μας να βγει μαλακό. Περιμένουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε σε τετράγωνα κομμάτια. **(Θα συνεχίσουν να σφίγγουν αφού τα βγάλουμε από το φούρνο.)
Κόβουμε σε κομμάτια και προσθέτουμε φρούτα και σάλτσα σοκολάτας.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!