Ένα διαφορετικό γιουβέτσι με μοσχάρι. Ένα χορταστικό φαγητό που φωνάζει «σπιτικό», με τα αρώματα και τις γεύσεις του φθινοπώρου.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε πλατιά γάστρα με το μισό ελαιόλαδο σοτάρουμε το μοσχάρι. Προσθέτουμε το πράσο, το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί και τον ζωμό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 30΄ κι έπειτα στους 160οC για 1,5 ώρα.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το κριθαράκι και αν χρειαστεί λίγο ακόμα ζωμό και ψήνουμε για 15΄-20΄. Ανακατεύουμε μέσα το λεμόνι, τη μαντζουράνα, το γιαούρτι και ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Βήμα 3
Styling: Τζαννής Σιφναίος
Food styling: Μάκης Γεωργιάδης
Φωτογραφίες: Lambros Mentzos Photography
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!