Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Κατερίνα Δαλάκα & Σάββας Γκέντσογλου: Είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες – Γιατί το «κρύβουν»

Κατερίνα Δαλάκα & Σάββας Γκέντσογλου: Είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες – Γιατί το «κρύβουν»


Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώνει επίσημα τη σχέσης τους.

Όπως διαβάζουμε στην Real Life, οι δυο τους ζουν ένα καυτό ειδύλλιο – σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον τους – κυκλοφορούν άνετα μαζί στην Καβάλα και όσοι τους βλέπουν κάνουν λόγο για δυο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor πηγαίνει πολύ συχνά στην Καβάλα όπου μένει πλέον μόνιμα ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει επενδύσει επιχειρηματικά στον τόπο καταγωγής του.

Σε μια κλειστή κοινωνία και λόγω του ότι το ζευγάρι είναι αναγνωρίσιμο, δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσει κάποιος ότι η Κατερίνα Δαλάκα μένει στο σπίτι του Σάββα Γκέντσογλου.

Ο λόγος που το κρατούν «κρυφό»

Μπορεί θεωρητικά να μην έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν τη σχέση τους, ωστόσο υπάρχει ένα ευαίσθητο θέμα, καθώς η Κίκα Τσέκου, η πρώην σύντροφος του Σάββα και η Κατερίνα Δαλάκα διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, γεγονός που δημιουργεί μια άβολη κατάσταση.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε unfollow την πρώην σύντροφό του έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, μια κίνηση που προκάλεσε ερωτηματικά.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, λόγω διεξαγωγής της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς...

Συνταγές

Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά • 1 κιλό φρέσκο πράσινο λουβί • 1/2 κιλό κολοκύθι “πάλκαπα” • 1 κιλό ώριµες ντοµάτες • 1 µεγάλο κρεµµύδι...

Μαγαζίνο

Ο σχολικός εκφοβισμός, η παρενόχληση και τα περιστατικά βίας στα σχολεία αυξάνονται, με πολλούς γονείς να αναζητούν τρόπους για να προστατεύσουν τα παιδιά τους,...

Μαγαζίνο

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 21:00, Επεισόδιο 20 Ο Ρήγας βρίσκεται ακόμη στο κρατητήριο και κινεί τα νήματα προκειμένου να αποφυλακιστεί.  Η Αλίκη είναι πεπεισμένη...