Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Συναγερμός στο Τελ Αβίβ – Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου

Συναγερμός στο Τελ Αβίβ – Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου


Συναγερμός σήμανε κοντά στο Τελ Αβίβ το πρωί της Κυριακής (27/10) όταν φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου όπου βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν  δεκάδες τραυματίες.

Από το συμβάν υπάρχουν τουλάχιστον 16 τραυματίες, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, η ισραηλινή υπηρεσία άμεσης βοήθειας ανακοίνωσε ότι 16 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τουλάχιστον 4 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

«Δεκάδες άνθρωποι» τραυματίστηκαν σήμερα όταν φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου στην πόλη Ραμάτ Χασαρόν, στο κεντρικό Ισραήλ, ανακοίνωσε η αστυνομία και η υπηρεσία ασθενοφόρων της χώρας.

«Αυτή τη στιγμή ερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό», ανέφερε η ισραηλινή αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 10:08 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) ενημερωθήκαμε (…) ότι ένα φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου στη λεωφόρο Αχαρόν Γιαρίβ στην Ραμάτ Χασαρόν. Οι υπηρεσίες του κέντρου άμεσης βοήθειας παρέχουν αυτή τη στιγμή φροντίδα σε δεκάδες θύματα επιτόπου», επεσήμανε η Magen David Adom, η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τουλάχιστον τέσσερα από τα θύματα φέρουν σοβαρά τραύματα.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 20 άνθρωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τρομοκρατική ενέργεια κάνει λόγο η ισραηλινή αστυνομία, ωστόσο το περιστατικό ερευνάται από τις ισραηλινές Αρχές.

Υπογραμμίζεται ότι στην περιοχή Glilot στεγάζεται το αρχηγείο της Μοσάντ μαζί με πολλές μονάδες πληροφοριών των IDF, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας πληροφοριών υψηλού προφίλ, Unit 8200.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης:



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, λόγω διεξαγωγής της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς...

Οικονομία

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νησιά της Ελλάδας, που διαθέτει παγκόσμια φήμη και ό,τι ακούγεται για αυτήν φέρει ισχυρό αντίκτυπο. Πολλά ειπώθηκαν κατά...

Μαγαζίνο

Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 21:00, Επεισόδιο 28 Ο Τζον φέρνει αντιμέτωπες τη Φιλιώ με την Νάνσυ και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ...

Αθλητικά

Ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) και η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία) είναι οι κορυφαίοι αθλητές στίβου για το 2024 στην Ευρώπη. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ντουπλάντις...