Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

FIA Motorsport Games: Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους Έλληνες αθλητές

FIA Motorsport Games: Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους Έλληνες αθλητές


Δυνατά ξεκίνησε ο Philippe Armand Καρράς, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά στην κατηγορία Formula 4. Στη συνέχεια, στο δεύτερο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών πέτυχε την τρίτη ταχύτερη επίδοση, οδηγώντας μία Tatuus F4-T421, με τον νεαρό οδηγό να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Μια συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου δύο σειρές χρονομετρημένων δοκιμαστικών, οι οποίες θα καθορίσουν τη σειρά εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής.

Αγχωτική ήταν η ημέρα στην κατηγορία Esports GT για τον Μάνο Γεράρδη, ο οποίος κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αρχικά, έπειτα από σύγκρουση που είχε με αντιπάλους του, έμεινε πίσω στην κατάταξη, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε και κατάφερε να προχωρήσει στη διοργάνωση. Το πρωί του Σαββάτου θα διεξαχθούν τα ημιτελικά στα Esports GT έπειτα από ένα σύντομο Free Practice.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία Karting Sprint jr, ο Νικόλας Καραγιάννης έδειξε την ταχύτητά του με το «καλημέρα» πετυχαίνοντας την δεύτερη ταχύτερη επίδοση στο πρωινό Free Practice, εκμεταλλευόμενος και το γλιστερό τερέν της πίστας, εξαιτίας της βροχόπτωσης που έπεφτε κατά διαστήματα στην Aspar Circuit. Στη συνέχεια, όμως, υπέπεσε σε λάθος, με αποτέλεσμα να πετύχει τον 20ό ταχύτερο χρόνο στην κατηγορία στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το πρόγραμμα για τον νεαρό οδηγό περιλαμβάνει δύο σειρές χρονομετρημένων δοκιμαστικών, γεγονός που σημαίνει πως θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση εκκίνησης ενόψει του Τελικού της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Karting Sprint Senior, το πρόγραμμα του Jean Paul Καρράς περιλάμβανε την Παρασκευή τέσσερις σειρές ελεύθερων περασμάτων. Ο οδηγός ήταν 11ος στα ελεύθερα δοκιμαστικά και θα τα δώσει όλα στα Σαββατιάτικα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, ώστε να εκκινήσει από πιο πλεονεκτική θέση στον αγώνα της Κυριακής.

Η βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών στις κατηγορίες Crosscar Junior και Crosscar Senior. Στην Senior, ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά του στην ειδικά διαμορφωμένη χωμάτινη πίστα πλησίον του Aspar Circuit, εξαιτίας και της λάσπης. Γύρο με το γύρο, όμως, ανέβασε την απόδοσή του, έδειχνε να εξοικειώνεται με το «Ισπανικό» Speedcar που έχει στα χέρια του στα FIA Motorsport Games και το Σάββατο θα εκκινήσει πρώτος στο τρίτο Group στα τρία Heat, με στόχο να προκριθεί στα ημιτελικά της κατηγορίας.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος που αγωνίζεται στην Crosscar Junior πήρε μια πρώτη γεύση από την χωμάτινη πίστα, έχοντας μάλιστα τη «στιγμή» του στο πρώτο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για ένα μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε το Speedcar που είχε στα χέρια του. Οι μηχανικοί της ομάδας αποκατέστησαν τη βλάβη και ο Έλληνας οδηγός το Σάββατο είναι έτοιμος να τα δώσει όλα ώστε να προχωρήσει στα ημιτελικά.

Στην κατηγορία Drift που διεξάγεται πλησίον του Circuito Ricardo Tormo, ο Χρήστος Χαντζαράς πραγματοποίησε αρκετά δοκιμαστικά περάσματα, ώστε να «καταλάβει» την πίστα και να καταστρώσει κατάλληλη στρατηγική ενόψει της συνέχειας. Το άγχος δεν έλειπε από τον Έλληνα οδηγό, ο οποίος το Σάββατο θα κάνει το πρωί ελεύθερα περάσματα και το απόγευμα θα αγωνιστεί στα προκριματικά.

 

 

Ξεκούραση και αρκετή μελέτη των τεσσάρων ειδικών διαδρομών που απαρτίζουν το σκέλος του Σαββάτου περιλαμβάνει το μενού για τους Χρήστο Αυγερόπουλο-Στράτο Γιαβάση. Το πλήρωμα θα οδηγήσει για πρώτη φορά σε αγώνα ένα Peugeot 208 Rally4, έχοντας να αντιμετωπίσει 10 αντιπάλους. Η προσπάθεια του Ελληνικού πληρώματος ξεκινάει σήμερα (Σάββατο) στις 9 το πρωί και έπειτα από 7 ειδικές διαδρομές, θα τερματίσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Circuito Ricardo Tormo.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

«O Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αυτοπαρουσιάζεται ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρνούμενος να αποδεχθεί τη δημοκρατική, ξεκάθαρη και καταστατικά άψογη απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ήταν μια νίκη του Marquez αλλά πλεονέκτημα για τον Martin στην κορυφή, στο MotoGP της Αυστραλίας την περασμένη...

Αθλητικά

Στα προημιτελικά του Swiss Indoor της Βασιλείας προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.  Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 7-6(3), 7-5 σε 1 ώρα και 46 λεπτά ...

Οικονομία

Η Γερμανία θα είναι ο μεγάλος ηττημένος σε μια πιθανή προεδρία Τραμπ, που μπορεί να προκαλέσει έναν εμπορικό πόλεμο ανάμεσα στις ΗΠΑ και την...