Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Αταμάν και Σλούκας αποθέωσαν ο ένας τον άλλον μετά τη νίκη επί της Φενέρ στην Τουρκία

Αταμάν και Σλούκας αποθέωσαν ο ένας τον άλλον μετά τη νίκη επί της Φενέρ στην Τουρκία


Μετά το τέλος του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη και τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 81-76, ο Τούρκος προπονητής των πρασίνων, Εργκίν Άταμαν, έκανε ειδική αναφορά στον αρχηγό της ομάδας του, Κώστα Σλούκα, για το γεγονός ότι πήρε την κατάσταση στα χέρια του όταν ο αντίπαλος έδειχνε να ελέγχει το ματς.

«Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα. Ελέγξαμε στο παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και χρησιμοποιήσαμε σωστά το pick n roll μας. Στην άμυνα κάναμε εξαιρετική δουλειά, ειδικά πάνω στον Μπάλντγουιν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δώσαμε παραπάνω χώρο στον Κόλσον και ξεκινήσαμε να κάνουμε λάθη και η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε να παίζει πολύ επιθετική άμυνα με ζώνη και μας έβγαλε εκτός ρυθμού» είπε ο Αταμάν και συνέχισε:

«Η Φενέρμπαχτσε είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αφού προηγήθηκε με 5 πόντους μέσα στο γήπεδο της, κάτι που είναι μεγάλο προβάδισμα. Όμως σε εκείνο το σημείο ηγήθηκε ο Σλούκας και έβαλε δύο καλάθια και πήραμε ξανά τον έλεγχο του ματς. Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό για εμάς».

Σλούκας για Αταμάν: «Ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Ο Κώστας Σλούκας αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν λίγο μετά το τέλος του αγώνα στην Πόλη και τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Έπρεπε να αντιδράσω επειδή έκανα δύο κακά παιχνίδια πριν. Σήμερα τα κατάφερα» είπε στη «flash inteview» και στάθηκε στον προπονητή του Παναθηναϊκού: «Έχουμε καλή συνεργασία με τον Αταμάν. Για εμένα, είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια. Κάθε φορά απαντάει, είναι πάντα πεινασμένος.»

Όσο για το ματς; «Η Φενέρ αντέδρασε στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, έπρεπε να αντιδράσουμε και εμείς. Είχαμε καλές επιλογές στο τέλος στην επίθεση. Μείναμε ήρεμοι στα κρίσιμα σημεία. Συνεχίζουμε, είναι ακόμα Οκτώβριος και έχουμε πολλά ακόμα»

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με εγκαταστάσεις έξω από τη Μόσχα – Ο Πούτιν επεκτείνει εγκαταλελειμμένα εργαστήρια όπλων βιολογικού πολέμου

Ντομινίκ Πελικό: «Τη βίασα σε βενζινάδικο αυτοκινητόδρομου, ήταν φαντασίωσή μου» παραδέχτηκε ωμά ο 71χρονος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

«O Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αυτοπαρουσιάζεται ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρνούμενος να αποδεχθεί τη δημοκρατική, ξεκάθαρη και καταστατικά άψογη απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης KOVE FACTORY RACING TEAM WSBK-SSP 300 Jerez 2024 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Kove Racing Team έγραψε ιστορία στον τελευταίο γύρο του WSBK-SSP300...

Πολιτική

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ – ΕΒΟ ΠΥΡΚΑΛ) στον Υμηττό επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος συναντήθηκε...

Συνταγές

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ ¾ του αβοκάντο 2 κρεµµυδάκια φρέσκα ψιλοκοµµένο 1 ντοµάτα ½ φλ. κόλιανδρο χοντροκοµµένο 2 κουταλιές χυµό λεµονιού Λίγες τορτίγιες Αλάτι,...