Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση:
250 g. Μπισκότα, τύπου digestive (θρυμματισμένα)
150 g. Βούτυρο (λιωμένο)
Για την κρέμα
300 g. Τυρί κρέμα
450 g. Στραγγάτο Γιαούρτι Αυθεντικό (10% λιπαρά), Χαραλαμπίδης Κρίστης
100 ml Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα Γάλακτος, 35% λιπαρά,
Λίγο ξύσμα λεμονιού
1 φλιτζάνι Ζάχαρη άχνη
Γλυκό κουταλιού Κεράσι για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση: Σε ένα μπολ βάζετε τα μπισκότα και τον λιωμένο βούτυρο.
Ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.
Μοιράζετε το μείγμα σε 6 όμορφα ποτήρια και το πιέζετε ελαφρώς, ούτω σώστε να δημιουργηθεί μια βάση. Τα αφήνετε στην άκρη .
Για την κρέμα: Μέσα στον κάδο του μίξερ, ρίχνετε όλα τα υλικά της κρέμας και τα χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να γίνει μια σφιχτή κρέμα.
Μετά τη μεταφέρετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την τοποθετείτε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Στη συνέχεια, παίρνετε τη σακούλα ζαχαροπλαστικής με την κρέμα. Κόβετε τη μύτη της σακούλας και γεμίζετε τα ποτηράκια με την κρέμα.
Τα τοποθετείτε στο ψυγείο για ακόμα 30 λεπτά.
Τέλος, σερβίρετε το cheesecake γιαουρτιού με γαρνιτούρα το γλυκό κεράσι και 1-2 φυλλάκια δυόσμου.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!