Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Μοντέλο του OnlyFans έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες σε εστιατόριο στις ΗΠΑ

Μοντέλο του OnlyFans έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες σε εστιατόριο στις ΗΠΑ


Viral έγινε πριν μερικές ημέρες ένα βίντεο από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ με μια γυναίκα να σκίζει με μανία ελληνικές σημαίες που ήταν κρεμασμένες σε ένα ελληνικό εστιατόριο της περιοχής Μοντκλέρ.

Η 23χρονη νόμιζε ότι ήταν σημαίες του Ισραήλ και δεν δίστασε να ουρλιάξει διάφορα περί «γενοκτονίας» μπροστά στους απορημένους υπαλλήλους του καταστήματος Efi’s Gyro. 

Οι αρχές του Νιού Τζέρσεϊ πέρασαν τώρα χειροπέδες στην 23χρονη γυναίκα για το συμβάν που έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Μπορεί το βίντεο να αναρτήθηκε από την ίδια στις 15 Οκτωβρίου, αλλά στην πραγματικότητα η επίθεσή της στο συγκεκριμένο ελληνικό εστιατόριο έγινε στις 11 Μαρτίου.

Λίγο πριν τις 18:00 εκείνης της ημέρας οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εστιατορίου καθώς ο ιδιοκτήτης τους ενημέρωσε ότι μια γυναίκα, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως η 23χρονη Άμπερ Μάθιους, είχε ξηλώσει τον διακοσμητικό φωτισμό και τις ελληνικές σημαίες από την τέντα της επιχείρησης, ανέφερε η αστυνομία του Μοντκλέρ.

 
Η Μάθιους, που παρουσιάζεται στα social media ως μοντέλο του OnlyFans, φώναζε στους εργαζόμενους του εστιατορίου, ρωτώντας τους αν γνώριζαν ότι «γίνεται γενοκτονία» και ότι «σκοτώνουν παιδιά».

Παράλληλα τους ρωτούσε αν είναι περήφανοι για την κληρονομιά τους, ανέφερε η αστυνομία για το περιστατικό. Όταν στη συνέχεια της επισημάνθηκε ότι οι σημαίες που έσκισε ήταν ελληνικές, η Μάθιους είπε: «Ω, νόμιζα ότι ήταν το Ισραήλ, λάθος μου».

Η Μάθιους είχε βρεθεί στο κατάστημα περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα από το συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε viral, και μοίραζε φυλλάδια υπέρ της Παλαιστίνης. 

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, αναρτήθηκε ένα βίντεο στο TikTok από την ίδια, το οποίο απεικόνιζε όλο το περιστατικό. Με αυτό το πρόσθετο στοιχείο, οι ντετέκτιβ του Μοντκλέρ κατάφεραν να αναγνωρίσουν και να συλλάβουν τη Μάθιους.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προκατάληψη και εκφοβισμό και αναμένεται να δικαστεί τον Δεκέμβριο. Το βίντεο της Μάθιους, 10 ημέρες μετά την ανάρτησή του, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές.

Ειδήσεις σήμερα:



Τρία στα πέντε βρέφη στην Αμαλιάδα πέθαναν από διάμεση πνευμονίτιδα – Από τι μπορεί να προκληθεί

Ένοχος ψαράς που βρήκε δύτη χωρίς τις αισθήσεις του στα δίχτυα και τον έριξε ξανά στη θάλασσα



Sweet Bobby: Η ιστορία μιας αρρωστημένης ερωτικής πλεκτάνης – «Φως» στο κίνητρο πίσω από το σοκαριστικό catfishing



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε καταρχήν συμφωνία κατέληξε η Tupperware Brands Corporation με μια ομάδα των δανειστών της, συμπεριλαμβανομένων των Stonehill Capital Management Partners και Alden Global Capital,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης KOVE FACTORY RACING TEAM WSBK-SSP 300 Jerez 2024 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Kove Racing Team έγραψε ιστορία στον τελευταίο γύρο του WSBK-SSP300...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Jeep και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The...

Πολιτική

Σκηνικό σύγκρουσης ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά στήνεται τα τελευταία 24ωρα στη ΝΔ, μετά και τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή...