ΥΛΙΚΑ
1 φλ. κριθαράκι
5 μπούτια κοτόπουλο (χωρίς δέρμα και κόκκαλο) κομμένα σε μπουκιές
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
3/4 φλ λευκό κρασί
1 κ.σ. πάστα ντομάτας
2 φλ. ζεστό ζωμό λαχανικών
Αλάτι και πιπέρι
Τριμμένο χαλλούμι για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι μέχρι να ροδίσει, περίπου 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ακόμη 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε την ντομάτα και το κρασί και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουμε το κριθαράκι και τον ζωμό, βάζουμε σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να βράσει. ανακατεύοντας κάθε τόσο για περίπου 15-18 λεπτά.
Βάζουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με τριμμένο χαλλούμι.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!