Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

DKNY: Οι ιστορίες της Νέας Υόρκης και η Kaia Gerber πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια

DKNY: Οι ιστορίες της Νέας Υόρκης και η Kaia Gerber πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια


Την άνοιξη που μας πέρασε, η DKNY παρουσίασε μια ανανεωμένη εικόνα. Το αγαπημένο fashion brand, επιστρέφει με ένα συναρπαστικό concept, συνδυάζοντας τον iconic χαρακτήρα του αμερικάνικου στιλ, τα ακαταμάχητα vibes της Νέας Υόρκης και τη φρεσκάδα του προσώπου της Kaia Gerber.

Πρωταγωνίστρια και πάλι η Kaia, που αναζητά την έμπνευση σε μια πόλη που αποτελεί την απόλυτη Μούσα. Από τη λογοτεχνία μέχρι τη μουσική, το Big Apple συνδέεται με τη δημιουργικότητα και δείχνει τον δρόμο για το πέρασμα της DKNY στην επόμενη εποχή. Ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, η Kaia έχει μια όλο ζωντάνια ενέργεια που ταιριάζει απόλυτα στο brand, με τον συνδυασμό τους να δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Ο διάσημος φωτογράφος μόδας Mikael Jansson, σε συνεργασία με τον στυλίστα Alastair McKimm, δημιούργησαν μια σειρά από εντυπωσιακές εικόνες με φόντο τη Νέα Υόρκη. Οι φωτογραφίες είναι εμπνευσμένες από κλασικά βιβλία που διαδραματίζονται στην πόλη, όπως το «Just Kids» της Patti Smith, το «The Great Gatsby» του F. Scott Fitzgerald και το «Bright Lights, Big City» του Jay McInerney. Μέσα από αυτές τις ιστορίες, ο Jansson φέρνει στη ζωή τη νέα συλλογή, χρησιμοποιώντας μια μοναδική χρωματική παλέτα που δίνει φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση.

Όσο για την Kaia, κερδίζει σε κάθε λήψη με τη μοναδική γοητεία της και το νεανικό της vibe. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ότι είναι φανατική αναγνώστρια, ενώ έχει δημιουργήσει και ένα δυναμικό online community μέσω της Λέσχης Βιβλίου της. Η επιτυχία του concept της καμπάνιας ήταν η σύνδεση της αγάπης της DKNY για ό,τι αποτελεί την ταυτότητα της Νέας Υόρκης με την αγάπη της Kaia για τη λογοτεχνία.

Η χειμερινή καμπάνια, φέρνει την Kaia Gerber, τη Νέα Υόρκη και τη νέα συλλογή της DKNY, σε τέλεια αρμονία, μέσα από μια αυθεντική ματιά. Με τη χαρακτηριστική ενέργεια της Νέας Υόρκης στο επίκεντρο και μια παγκόσμια οπτική, η DKNY προσδίδει στη συλλογή έναν σύγχρονο τόνο που συνδυάζει στοιχεία από διαφορετικές επιρροές. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός διαχρονικού στιλ και σύγχρονης μόδας, που αντικατοπτρίζει το πνεύμα και τη φιλοσοφία του brand. Η καμπάνια προσφέρει στο κοινό τη δύναμη να δει κάθε εμφάνιση σαν μια προσωπική πασαρέλα, με looks που μπορούν να προσαρμοστούν και να συνδυαστούν με απεριόριστους τρόπους.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια παίζει η DKNY est. 1989. Η επετειακή συλλογή του brand για την 35η επέτειό του, προβάλλοντας τη δύναμη της κομψότητας που περνάει από τη μία γενιά στην επόμενη. Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία της DKNY, η συλλογή αποτελείται από statement κομμάτια, με μια σύγχρονη προσέγγιση. Από τα μοναδικά παλτό που αποτελούν την επιτομή του streetwear, μέχρι τα cropped puffers που συνδυάζονται με πλισέ φούστες, η DKNY δίνει στη στιλιστική αυτοέκφραση τη δύναμη που της αξίζει και στο κοινό της την ευκαιρία να ανακαλύψει ξανά το brand.

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στην Κύπρο η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στο DKNY Nicosia Store (τηλ. +357 22 656801) επί της Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 17, στην Λευκωσία καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ DKNY

Η DKNY είναι μία παγκόσμια εμβληματική μάρκα μόδας που ιδρύθηκε το 1989. Η εταιρεία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει συλλογές ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ σε ομώνυμα & επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως. Η DKNY συνεχίζει να ενσωματώνει τη σύγχρονη ραπτική με εκλεπτυσμένες πινελιές, συνδυάζοντας το ελκυστικό και πρακτικό πνεύμα της Νέας Υόρκης ενώ συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο προοδευτικά σήματα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αμερικανική μόδα.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στην περιοχή του Ζωγράφου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του σταθμού «Γουδί» της γραμμής 4...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Μετά την επιτυχία των ταινιών, Lamborghini: The Man Behind the Legend το 2022 και Ferrari το 2023, ο Ιταλός παραγωγός Andrea...

Αθλητικά

Το ΘΕΜΑ και οι ιστοσελίδες protothema.gr και ygeiamou.gr αναδεικνύουν την αξία της Ενιαίας Υγείας για τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος και τη διασφάλιση της...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τη γυναίκα που προσήχθη το πρωί της Τρίτης για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. Πρόκειται για γυναίκα που...