ΥΛΙΚΑ
1 φλ. κουσκούς
1 1/2 φλ. ζεστό νερό
1 ζωμό λαχανικών
Για το χαλούμι:
1 χαλλούμι 200 γρ. σε κυβάκια
1/2 κ.γ. μέλι
1/2 κ.γ. σουμάκι
Για τη σαλάτα:
1 1/2 φλ. ντοματίνια σε φέτες
1 μεγάλο αγγουράκι ψιλοκομμένο
1 χούφτα δυόσμο ψιλοκομμένο
Για το ντρέσινγκ:
2 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν
3 κ.σ. χυμό λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. μέλι
1 κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε τον ζωμό, ζεστό νερό , αλάτι, πιπέρι και κουσκούς. Ανακατεύουμε και σκεπάζουμε.
Αναμειγνύουμε το χαλλούμι με το μέλι και το σουμάκι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει -περίπου 4-5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μια πιατέλλα βάζουμε όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!