Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Λιμενικό: Εντοπίστηκε σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων στη Λέσβο

Λιμενικό: Εντοπίστηκε σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων στη Λέσβο


Η σορός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στη Λέσβο, η οποία μάλιστα ήταν σε προχωρημένη σήψη. 

Όπως εξέδωσσε σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό, οι αρχές της Μυτιλήνης ενημερώθηκαν από ιδιώτη για την ύπαρξη σορού άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Μυστέγνα της Λέσβου.

Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη του γραφείου ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν και απεγκλώβισαν τη σορό, με τη συνδρομή ενός αλιευτικού σκάφους και στη συνέχεια την μετέφεραν στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου.



Σύλληψη διακινητή μεταναστών στη Ρόδο

Επιπλέον, το πρωί της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε από πλοίο του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή Γενναδίου της Ρόδου.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το ταχύπλοο προσάραξε στην ακτή και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.

Το πλήρωμα του ΠΑΘ προέβη στον εντοπισμό του 40χρονου αλλοδαπού διακινητή, τον οποίο μετέφεραν στη Λιμενική Αρχή της Ρόδου, όπου και συνελήφθη.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων αλλοδαπών από στελέχη της Λιμενικής Αρχής και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης (Τ.Δ.Μ.) Ρόδου. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το Τ/Χ σκάφος καθώς και ένα κυτίο που περιείχε σαράντα οχτώ φυσίγγια διαμετρήματος εννέα χιλιοστών, το οποίο βρέθηκε εντός του ταχύπλοου.

Εντοπισμός 36 μεταναστών στις Οινούσες

Τις πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών σε χερσαία περιοχή βορειοανατολικά των Οινουσσών.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τριάντα έξι αλλοδαπούς (23 άντρες και 13 γυναίκες), τους οποίους μετέφεραν στο λιμάνι των Οινουσσών.

Οι επιβαίνοντες παρελήφθησαν από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Χίου.

Στη συνέχεια, στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου/ΤΔΜ τους μετέφεραν στο Κέντρο Καταγραφής και Ταυτοποίησης ΚΕΔΝ Χίου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Οινουσσών.

Ειδήσεις σήμερα:

O Ομπάμα ραπάρει στίχους του «Lose Yourself» μπροστά στον Eminem σε συγκέντρωση της Χάρις – Δείτε βίντεο

Μία στις τρεις αποβολές μαθητών για χρήση κινητών στα σχολεία είναι στην Αττική

Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2024 ολοκληρώθηκε συναρπαστικά στην Τελετή Απονομής Βραβείων, που φιλοξενήθηκε στο διάσημο Museos de la Atalaya στη...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...