Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες K+ από την Κωτσόβολος για κάθε ανάγκη

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες K+ από την Κωτσόβολος για κάθε ανάγκη



Sponsored content

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι και πιο απαιτητικοί ως καταναλωτές. Θέλουμε κάθε αγορά που κάνουμε να πιάνει τόπο, και μάλιστα να την απολαμβάνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε καταστήματα που μπορούν να μας προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε, με την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις. Προκύπτει έτσι το ερώτημα, πού μπορούμε να τα βρούμε όλα αυτά; Μα φυσικά στα καταστήματα της Κωτσόβολος, στο kotsovolos.gr και στον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών Κ+ οι οποίες δημιουργήθηκαν ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, δηλαδή να καλύπτουν κάθε ανάγκη μας.

Άλλωστε, μέχρι τώρα η Κωτσόβολος έχει αποδείξει ότι κατανοεί τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε, διαθέτοντας κάθε φορά την αντίστοιχη υπηρεσία που μας λύνει τα χέρια. Οπότε, δε μιλάμε απλά για υπηρεσίες, αλλά για καθημερινές λύσεις, όπου οι άνθρωποι της Κωτσόβολος δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντάς μας νέες ιδέες για το σπίτι, το γραφείο ή για ένα μοναδικό δώρο που θέλουμε να κάνουμε.

Μάλιστα, μέσα από τη νέα της καμπάνια όπου πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποί της, η εταιρεία μας παρουσιάζει τον ολοκληρωμένο κόσμο των υπηρεσιών Κ+, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, όσο απλή ή σύνθετη και αν είναι.












Θα διαπιστώσουμε λοιπόν, πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στη ζωή μας ο retailer που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια, αφού οτιδήποτε χρειαζόμαστε, η Κωτσόβολος είναι δίπλα μας ανά πάσα στιγμή, και σε κάθε στάδιο της αγοραστικής εμπειρίας μας. Έτσι, κάθε χαρακτήρας που περνά μπροστά από τις οθόνες μας, αντικατοπτρίζουν κάθε έναν/μια από εμάς που απολαμβάνει τον ολοκληρωμένο κόσμο των υπηρεσιών K+. Όμως, τι σημαίνουν όλα αυτά στην πράξη;

Ο ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών Κ+ βασίζεται σε 5 πυλώνες: Αγορές και δυνατότητες πληρωμής με εξατομικευμένη ευελιξία στις πληρωμές, παράδοση και εγκατάσταση για γρήγορη και εύκολη χρήση της νέας μας συσκευής, προστασία και μέγιστη απόδοση που εξασφαλίζουν την επιμήκυνση του χρόνου ζωής των συσκευών, επισκευή και αναβάθμιση για να παραμένουν πάντα λειτουργικές και τέλος, δυνατότητα ανακύκλωσης και ανταλλαγής συσκευών. Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη η Κωτσόβολος, αφού αγκαλιάζει κάθε στάδιο της καταναλωτικής εμπειρίας, από την αγορά μέχρι και την ανακύκλωση, τον φυσικό κύκλο ζωής των συσκευών.

Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι το παλιό μας πλυντήριο έχει χαλάσει και δεν επιδιορθώνεται. RIP, αλλά η ζωή συνεχίζεται με μια ολοκαίνουρια και πιο σύγχρονη συσκευή, που μπορούμε να προμηθευτούμε είτε στα καταστήματα και στο site της Κωτσόβολος, η οποία μάλιστα μας δίνει δωροεπιταγή για την ανακύκλωση του παλιού πλυντηρίου. Επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα, όπου ο εξειδικευμένος υπάλληλος θα μας βοηθήσει να διαλέξουμε μια νέα συσκευή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νοικοκυριού μας, και να ζυγίσουμε όλες τις επιλογές της μεγάλης γκάμας που απλώνεται μπροστά μας.

Και φτάνουμε στο σημείο που βρισκόμαστε μπροστά από ένα μεγάλο δίλημμα: να πάρουμε κάτι πιο οικονομικό παρά το γεγονός ότι δεν είναι αυτό που θέλουμε, ή να διαλέξουμε αυτό που μας αρέσει αλλά δεν το σηκώνει το budget μας; Η Κωτσόβολος το έχει σκεφτεί και αυτό, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το πλάνο δόσεων που μας ταιριάζει, απλά και εύκολα.

Αυτό ήταν! Κάνουμε check out, κανονίζουμε την ημέρα παράδοσης και εγκατάστασης μέσα από τρεις επιλογές που μας δίνει η Κωτσόβολος, και είμαστε έτοιμοι για αστραφτερές μπουγάδες. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόληψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ακόμα και στις ηλεκτρικές συσκευές. Γι’ αυτό, φροντίζουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του Κ+, που εξασφαλίζουν τη μακροβιότητα και τη μέγιστη απόδοση του πλυντηρίου μας, και συγκεκριμένα: Total Support Insurance One πλυντηρίου ρούχων, Care & Protect υγρό απορρυπαντικό, και Smart Setup λευκών συσκευών.

Μέχρι εδώ, όλα είναι μια χαρά. Τώρα ας υποθέσουμε ότι από τη στιγμή που έχουμε αγοράσει το πλυντήριο έχει περάσει μεγάλο διάστημα και χρειάζεται επισκευή ή αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε. Γι’ αυτό άλλωστε πήραμε την Κ+ υπηρεσία, για να έχουμε πλήρη κάλυψη της συσκευής μας. Αρκεί ένα τηλεφώνημα, και ο τεχνικός θα έρθει στην πόρτα μας.

Τόσο απλά, τόσο εύκολα, αφού η Κωτσόβολος δεν είναι απλά μια αλυσίδα καταστημάτων, αλλά ένας έμπιστος συνεργάτης που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε βήμα. Αυτός είναι και ο στόχος του Κ+, να παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και μια καταναλωτική εμπειρία που αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Ο ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών Κ+ που προβάλλεται μέσα από τη νέα καμπάνια, έρχεται να αποδείξει ότι η Κωτσόβολος δεν είναι απλά μια αλυσίδα καταστημάτων, αλλά ένας retailer που βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή σε κάθε στάδιο της αγοραστικής του εμπειρίας και οι εργαζόμενοί του, γνωρίζοντας τις ανάγκες του καταναλωτή καλύτερα από τον καθένα, είναι πάντα εκεί για να δώσουν τη λύση και να συμβάλλουν σε μία Καλύτερη Ζωή.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Οικονομία

Αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» μπορούν να υποβάλλουν οι ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των Δήμων Λεβαδέων, καθώς και Αμπελοκήπων-Μενεμένης,...