Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha διαθέσιμα τώρα και στην Ελλάδα

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha διαθέσιμα τώρα και στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha, CrossCore RC, Wabash RT, Moro 07, BOOSTER & BOOSTER Easy είναι τώρα διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά, μέσω επιλεγμένων σημείων πώλησης του Δικτύου Επισήμων Συνεργατών Yamaha και του αποκλειστικού e-shop.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Yamaha δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο παραγωγής στον κόσμο το 1993 και από τότε παραμένει μια από τις σημαντικότερες και πιο προηγμένες εταιρίες στην ηλεκτροκίνηση με πλήρη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής έχει επίσης καθιερωθεί ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές Αρχικού Εξοπλισμού (OEM) συστημάτων των ηλεκτρικών ποδηλάτων για τους μεγάλους Κατασκευαστές που εκτιμούν την ποιότητα και την αξιοπιστία αυτών των ελαφριών, συμπαγών και ισχυρών εξαρτημάτων της Yamaha.

Η Yamaha, πρωτοπόρος τόσο στην ηλεκτροκίνηση όσο και στην φιλοσοφία της ελευθερίας, της ευελιξίας, των μηδενικών ρύπων και της καινοτομίας, παρουσιάζει τα νέα ηλεκτρικά της ποδήλατα: CrossCore RC, Wabash RT, Moro 07, BOOSTER & BOOSTER Easy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yamaha

CrossCore RC

Το CrossCore RC είναι ένα ευέλικτο και προσιτό eBike, το οποίο είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε διαδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντιμετωπίζει τα πάντα, από την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη μέχρι τη χαλαρή αναψυχή και την προσωπική εκγύμναση.

Η καρδιά αυτού eBike είναι ο κορυφαίος σε πωλήσεις ηλεκτροκινητήρας PW-ST της Yamaha, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αθόρυβους και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες που υπάρχουν στην κατηγορία του ποδηλάτου.

Αυτός ο “έξυπνος” ηλεκτροκινητήρας έχει αισθητήρες που παρακολουθούν τον τρόπο που οδήγησης και προσαρμόζουν τη υποβοήθηση ισχύος, ώστε η μετακίνηση να γίνετε ευκολότερη και παράλληλα φυσική.

Το τηλεσκοπικό μπροστινό σύστημα με 63 χιλ. διαδρομής, φροντίζει για την μέγιστη απορρόφηση κραδασμών.

Η απλή οθόνη A διευκολύνει την αλλαγή της λειτουργίας οδήγησης και τον έλεγχο της κατάστασης της μπαταρίας.

Λιανική Τιμή: 2.600€ (Τιμή με επιδότηση*: 1.800€)

 

Yamaha

Wabash RT

Το Wabash RT είναι ένα νέου τύπου eBike που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στην άσφαλτο, αλλά και τη δυνατότητα αποδράσεων από την πόλη σε νέα μονοπάτια στην εξοχή.

Με εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του αναβάτη, εξαιρετική εμφάνιση και την προηγμένη τεχνολογία Yamaha, το νέο εκτός δρόμου ποδήλατο προσφέρει ένα από τα καλύτερα πακέτα κόστους/απόδοσης στην κατηγορία του.

Το πλαίσιο διαθέτει νέα γεωμετρία, η οποία προσφέρει σιγουριά και άνεση κατά την οδήγηση, με ελαφριά αίσθηση στην άσφαλτο και τον χωματόδρομο.

Επιπλέον, η ντίζα της σέλας παρέχει ανάρτηση μεταξύ 40 – 60 χιλ., για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο χώμα.

Ο εξαιρετικά αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας PW-ST παράγει ροπή 70Nm και είναι εφοδιασμένος με προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει το κατάλληλο επίπεδο υποβοήθησης και εξασφαλίζει την φυσική οδήγηση.

Η τεχνολογία Zero Cadence παρέχει άμεση ισχύ στην εκκίνηση με την χρήση των πεντάλ, ενώ η οθόνη Α επιτρέπει εύκολη κατανόηση των πληροφοριών.

Λιανική Τιμή: 3.550€ (Τιμή με επιδότηση*: 2.750€)

 

MORO 07

Το νέο MORO 07 είναι ένα ξεχωριστό eMTB, το οποίο προσφέρει μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε διαδρομή ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι ο τρόπος που έχουν σχεδιαστεί το πλαίσιο και ο ηλεκτροκινητήρας από κοινού, ώστε να δημιουργηθεί ένα ποδήλατο με όλα του τα εξαρτήματα, να συνεργάζονται αρμονικά για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

Διαθέτοντας την κορυφαία αγωνιστική τεχνολογία της Yamaha, το αποκλειστικό πλαίσιο δύο δοκών, με διπλούς σωλήνες επάνω και κάτω, οι οποίοι συμβάλλουν στην άριστα ισορροπημένη ακαμψία και προσφέρουν χειρισμό ακριβείας και άμεση ανατροφοδότηση από το έδαφος.

Επίσης, με κορυφαία εξαρτήματα, όπως είναι η ολοκληρωμένη ανάρτηση RockShox, τα φρένα Magura MT5 και τα ελαστικά Maxxis, το MORO 07 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευχαριστες στιγμές χωρίς όρια.

Με την καλύτερη αναλογία ροπής/βάρους στην κατηγορία του, ο νεότερος ηλεκτροκινητήρας PW-X3 της Yamaha παρέχει άμεση υποβοήθηση με την έναρξη της οδήγησης, χάρη στην τεχνολογία Zero Cadence.

Παράλληλα, η χρήση των πεντάλ με περισσότερα από 25 χλμ./ώρα, γίνεται ευκολότερη με το ειδικό σύστημα freewheel.

Επιπλέον, το interface X, που έχει προσαρμοστεί στη βάση του τιμονιού, επιτρέπει τη σύνδεση με smartphone για εύκολη επικοινωνία, πλοήγηση και πολλά άλλα.

Λιανική Τιμή: 4.800€ (Τιμή με επιδότηση*: 4.000€)

 

BOOSTER Easy

Με τον εξαιρετικά ομαλό ηλεκτροκινητήρα της Yamaha, στιβαρό πλαίσιο αλουμινίου και φαρδιά ελαστικά, το νέο eBike BOOSTER Easy προσφέρει ευελιξία και ελευθερία στην καθημερινή οδήγηση στην πόλη.

Αυτό το διασκεδαστικό και “μοδάτο” eBike έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνάει εύκολα τα κακοτράχαλα εδάφη και είναι μια από τις πιο έξυπνες και πιο αποδοτικές λύσεις για προσωπική μετακίνηση.

Το BOOSTER Easy είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει υψηλές προδιαγραφές, στις οποίες περιλαμβάνονται σύγχρονο στυλ, ελαφριά όργανα και μικρά φώτα LED για καθημερινή χρήση, την ημέρα και τη νύχτα.

Η άμεση υποβοήθηση στα πεντάλ παρέχεται από έναν premium ηλεκτροκινητήρα Yamaha PWseries-S2, ο οποίος προσφέρει μια εντελώς φυσική αίσθηση στην οδήγηση.

Η μπαταρία 630Wh 36 volt της Yamaha παρέχει μέγιστη υποβοηθούμενη ταχύτητα 25 χλμ./ώρα και αυτονομία που αγγίζει τα 120 χλμ.*

Λιανική Τιμή: 3.350€ (Τιμή με επιδότηση*: 2.550€)

 

BOOSTER

Το BOOSTER είναι ένα ηλεκτρικό δίκυκλο κατηγορίας AM (μοτοποδήλατο) της Yamaha που μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα κατηγορίας ΑΜ (μοτοποδηλάτου) ή Β (αυτοκινήτου).

Το σύγχρονο στυλ, η μεγάλη απόδοση και η κορυφαία τεχνολογία προσφέρουν ότι χρειάζεται για μια απολαυστική μετακίνηση στην πόλη.

Διαθέτοντας μινιμαλιστικό πλαίσιο αλουμινίου και ελαφρύ ηλεκτροκινητήρα υψηλής ροπής, αυτό το μηδενικών ρύπων όχημα με φαρδιά ελαστικά, προσφέρει επιδόσεις και την απαραίτητη  αυτονομία για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Ο αθόρυβος κινητήρας παρέχει άμεση υποβοήθηση από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα ασκηθεί πίεση στα πεντάλ.

Υπάρχει η δυνατότητα για πέντε διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, ανάλογα με την ανάγκη για μέγιστη ισχύ ή βέλτιστη αυτονομία.

Η έγχρωμη οθόνη TFT, έχει ενδείξεις για την ταχύτητα, την αυτονομία και τη φόρτιση της μπαταρίας, επίσης προσφέρει πρόσβαση στις εφαρμογές πλοήγησης και fitness σε σύνδεση με smartphone.

Τα φώτα είναι LED, το πιρούνι έχει διαδρομή 80 χιλ. και τα ελαστικά υψηλής πρόσφυσης είναι διάστασης 20 x 4 ιντσών.

Με τη μεγάλη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ, όπως τα συστήματα μεταφοράς αποσκευών και τα διαφόρων χρωμάτων πάνελ που προσαρμόζονται στο πλαίσιο αλουμινίου, είναι εύκολο για τους ιδιοκτήτες του, να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό BOOSTER!

Λιανική Τιμή: 3.800€ (Τιμή με επιδότηση*: 2.881€)

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha είναι διαθέσιμα μέσω του εξειδικευμένου και επιλεγμένου Δικτύου Επισήμων Συνεργατών Yamaha είτε μέσω του νέου αποκλειστικού e-shop για eBikes της Yamaha, με παράδοση στον χώρο του αγοραστή ή σε ένα Επίσημο Συνεργάτη της επιλογής του.

Περισσότερα στο: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/ebike/

*Κινούμαι Ηλεκτρικά 3: Επιδότηση 40% για τα ηλεκτρικά ποδήλατα, με μέγιστο ποσό επιδότησης 800€. Επιδότηση 30% της τιμής προ ΦΠΑ, με μέγιστο ποσό επιδότησης 1.300€ για αγορά ηλεκτρικών δικύκλων κατηγορίας L1e έως L4e.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...