Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα: Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας βρέφους που έφυγε από τη ζωή – «Με κάλεσε η Ειρήνη, έφυγε, πέθανε»

Αμαλιάδα: Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας βρέφους που έφυγε από τη ζωή – «Με κάλεσε η Ειρήνη, έφυγε, πέθανε»


Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων βρεφών στην Αμαλιάδα, ενώ σοκαριστική είναι η μαρτυρία της μητέρας που έχασε το παιδί της.

Μάλιστα, την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Νίκος Νικολάου.

Η υπόθεση

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου. Τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής πυροδότησαν ένα «ντόμινο» αποκαλύψεων.

Το κοινό πρόσωπο στους θανάτους των τριών βρεφών είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου. Η 25χρονη έχασε τα δύο της παιδιά πριν από δύο χρόνια και ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του 15μηνών μωρού που πέθανε στις 5 Αυγούστου.

Η μαρτυρία της μητέρας

Στο Live News μίλησε η μητέρα του βρέφους που έφυγε από τη ζωή όσο βρισκόταν υπό την επίβλεψη της Ειρήνης το 2021.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα οι δύο γυναίκες συγκατοικούσαν και η μητέρα ήταν πάντα παρούσα τα βράδια, εκτός από το μοιραίο βράδυ που το παιδί έμεινε μόνο με την Ειρήνη.

«Νοσηλευτήκαμε στο νοσοκομείο, περάσαμε από γιατρούς, νευρολόγους, παθολόγους. Στείλαμε εξετάσεις στην Αθήνα, δεν έβρισκαν κάτι. Όταν βγήκαμε, μου είπαν ότι πρέπει να πάει σε φυσικοθεραπευτή», υποστήριξε η μητέρα.

«Ενώ έχω τακτοποιήσει το μωρό μου, είχε πάρει και την αγωγή του, φεύγω. Μετά από δύο ώρες με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘με κάλεσε η Ειρήνη, έφυγε, πέθανε’. Κλείσαμε το τηλέφωνο και ο σύντροφός μου κάλεσε την Ειρήνη, της λέει ‘πες μου τι έγινε με το παιδί’. Δεν του είπε την αλήθεια, του είπε ότι ήταν καλά».

Το ζευγάρι έφυγε κατευθείαν για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Το βρέφος βρισκόταν καθ’οδόν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

«Τη ρώτησα μετά τι έγινε και μου λέει ‘άκουσα έναν ήχο, σαν να μην μπορούσε να ανασάνει και είχε μελανιάσει’».

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στη μητέρα του παιδιού ότι ο θάνατος του βρέφους ήταν αιφνίδιος, ενώ η ίδια αποκάλυψε στο MEGA πως μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του τέταρτου βρέφους στην Αμαλιάδα άρχισαν να φουντώνουν οι υποψίες της πως ίσως η 24χρονη να εμπλέκεται στην απώλεια του παιδιού της.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...