Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη διακοπή της δίκης για τον Δεκέμβριο

Τρίτη διακοπή της δίκης για τον Δεκέμβριο


Για τις 2 Δεκεμβρίου 2024 διεκόπη εκ νέου σήμερα η δίκη για την άγρια κακοποίηση και δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στη Κυψέλη, το 2021.

Πρόκειται για τρίτη κατά σειρά διακοπή της εν λόγω δίκης, η οποία αφορά στην ανθρωποκτονία σε βάρος της νεαρής γυναίκας με κατηγορούμενες τη σπιτονοικοκυρά της στην Κυψέλη, την αδελφή της και την μητέρα της.

Αιτία για τη νέα διακοπή της διαδικασίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών αποτέλεσε το γεγονός ότι η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά και κεντρικό πρόσωπο της δίκης δεν είχε δικηγόρο. Η συγκεκριμένη μάλιστα κατηγορούμενη εμφανίστηκε σήμερα στο ακροατήριο με την έδρα να έχει διατάξει σε προηγούμενες δικασίμους δύο φορές τη βίαιη προσαγωγή της.

Ειδικότερα, σήμερα με την έναρξη της δίκης ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς της Φαίης, ο οποίος είχε διοριστεί από την έδρα σε προηγούμενη συνεδρίαση, γνωστοποίησε μέσω συνεργάτη του στο δικαστήριο ότι δεν επικοινώνησε μαζί του η κατηγορούμενη για να τακτοποιήσουν το θέμα της αμοιβής του. Ως εκ τούτου, όπως έκανε γνωστό, δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της κατηγορούμενης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το δικαστήριο, όπως ήταν υποχρεωμένο από το νόμο, προχώρησε στο διορισμό νέου συνηγόρου και διέκοψε τη δίκη για τις 2 Δεκεμβρίου 2024, προκειμένου αυτός να έχει το χρόνο να μελετήσει μελετήσει τη δικογραφία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η πρόεδρος και ο εισαγγελέας της έδρας επέπληξαν έντονα την κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά, για το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί στις προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Τέλος, λίγο πριν τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης το δικαστήριο έπειτα και από σχετική εισαγγελική πρόταση, παρέμεινε τη προσωρινή κράτηση των τριών κατηγορούμενων γυναικών μέχρι τον Μάιο του 2025.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της χορηγώντας του ποσότητες υδραργύρου

Έρευνα: Οι boomers κρατάνε ακόμη τα ηνία στις μπίζνες και δεν είναι σε θέση… στοργικού παππού

Αυστραλία: Γυναίκα εγκλωβίστηκε ανάποδα επί 7 ώρες ανάμεσα σε δύο βράχους για να… πιάσει το κινητό της



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...