Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Liam Payne: Διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ πριν τον θάνατό του – Συντετριμμένη η σύντροφός του

Liam Payne: Διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ πριν τον θάνατό του – Συντετριμμένη η σύντροφός του


Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες ο θάνατος του Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός μπαλκονιού ξενοδοχείου στην Αργεντινή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τον πρώην μέλος των One Direction. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο Liam Payne φέρεται να διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Η σύντροφος του Liam Payne, Kate Cassidy, είναι συντετριμμένη μετά από αυτά που έμαθε.

«Μόλις έμαθε για τις ιερόδουλες», δήλωσε ένας φίλος στην εφημερίδα The Post την Παρασκευή. «Δεν ήξερε τίποτα γι’ αυτό. Απλά είπε ότι πρέπει να το χωνέψει».

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι ισχυρισμοί είναι «προφανώς μια τεράστια προδοσία» για την influencer και ότι «πονάει πολύ».

«Δεν έχει σταματήσει να κλαίει», αποκάλυψε ακόμη ο φίλος. «Είναι συντετριμμένη. Έχει ένα καλό σύστημα υποστήριξης γύρω της, αλλά αυτό πήγε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι καλά».

Ο Liam Payne πέθανε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες, όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών που προκαλούν παραισθήσεις και ψυχωτικές κρίσεις.

Πηγές που συμμετέχουν στην έρευνα για τον θάνατό του δήλωσαν την Παρασκευή στο τοπικό αργεντίνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο La Nación ότι δύο 25χρονες εργάτριες του σεξ παραδέχθηκαν ότι κατανάλωσαν αλκοόλ με τον Payne στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του πριν πεθάνει.

Οι γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων δεν αποκαλύφθηκε, μίλησαν με τον επικεφαλής εισαγγελέα Μαρσέλο Ρόμα ενόρκως και ομολόγησαν ότι προσκλήθηκαν στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo, αφού κλήθηκαν μέσω μιας υπηρεσίας συνοδών.

Φέρεται να έφτασαν στο ξενοδοχείο γύρω στις 11:30 π.μ. και πέρασαν μερικές ώρες πίνοντας με τον ποπ σταρ. Οι εργάτριες του σεξ υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι δεν έκαναν χρήση ναρκωτικών με τον Payne και ότι τους φάνηκε «φυσιολογικός».

Σύμφωνα με την έκθεση, οι δύο γυναίκες δεν έφυγαν από το ξενοδοχείο μέχρι τις 4 μ.μ., επειδή διαφωνούσαν με τον τραγουδιστή, καθώς φέρεται να μην ήθελε να τις πληρώσει.

Ένας άλλος επισκέπτης του ξενοδοχείου, ο Michael Fleischmann, ισχυρίστηκε ότι ήταν μάρτυρας του καυγά για τα χρήματα.

Ο Αμερικανός τουρίστας δήλωσε στην εφημερίδα Buenos Aires Herald ότι άκουσε τον Payne να λέει: «Θα σας δώσω 20.000 δολάρια μόνο και μόνο επειδή μπορώ. Έχω 55 εκατομμύρια δολάρια και μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους».

Σύμφωνα με την Εθνική Ποινική και Σωφρονιστική Εισαγγελία, οι δύο γυναίκες «είχαν ήδη φύγει από το ξενοδοχείο» όταν ο τραγουδιστής έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του.

 



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Συστατικά1 ½ φλ. (150 γρ.) αλεσμένα μπισκότα Digestive,6 κουταλιές λιωμένο ανάλατο βούτυρο + επιπλέον για τη φόρμα.#Γέμιση#1250 γρ. τυρί κρέμα (Cream Cheese), ξεπαγωμένο,1 ¼...

Συνταγές

Μια διαδρομή από την Αθήνα στα Μεσόγεια και πάλι πίσω για τον εφοδιασμό του πιο παλιού γαλακτοπωλείου της Αθήνας στην Ομόνοια, με φρεσκοαρμεγμένο γάλα...

Συνταγές

Όσο λαχταριστά και αν είναι τα αμερικάνικα κέικ σε μία βιτρίνα ζαχαροπλαστείου, τα Red Velvet cake πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αν, όμως, σας λέγαμε...

Οικονομία

Σε 776.326 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων στο μητρώο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) τον Σεπτέμβριο του 2024, καταγράφοντας μείωση κατά 60.387...