Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ο Αλκαράθ νίκησε τον Ναδάλ, που θα παίξει με τον Τζόκοβιτς για τελευταία φορά

Ο Αλκαράθ νίκησε τον Ναδάλ, που θα παίξει με τον Τζόκοβιτς για τελευταία φορά


Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος τον επόμενο μήνα θ’ αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ηττήθηκε από τον συμπατριώτη του Κάρλος Αλκαράθ, κατά την διάρκεια ενός τουρνουά επίδειξης, που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 38χρονος Ισπανός «θρύλος» του παγκοσμίου τένις, έχασε με 6-3, 6-3 και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναγνώρισε την ανωτερότητα του νεαρού αντιπάλου του, τον οποίο χαρακτήρισε πραγματικό «ζώο» στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω πραγματικά καμία πίεση εδώ. Απλώς προσπαθώ να διασκεδάσω», επεσήμανε ο Ναδάλ, ο οποίος έχει κατακτήσει 22 Grand Slam (σ.σ. 14 (!) στο Roland-Garros) και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι θα συναντήσω παίκτες που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εμένα».

Με την σειρά του, ο Αλκαράθ (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη), παραδέχθηκε ότι δεν ήταν «μια άνετη στιγμή» για αυτόν, συμπληρώνοντας πως «προφανώς ήθελα να κερδίσω».

Στο τουρνουά του Ριάντ, ο Ραφαέλ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ, με 6-2, 6-7(0), 6-4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εχουμε συναντηθεί τόσες φορές, οπότε θα είναι ωραίο να παίξουμε για μια τελευταία φορά», είπε ο Ναδάλ, ο οποίος ηττήθηκε από τον «Νόλε» στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι.

Ο Σίνερ (Νο 1 στον κόσμο), θ’ αντιμετωπίσει τον Αλκαράθ στον τελικό της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η BMW ανακοίνωσε πρόσφατα την ανανέωση της σχεδιαστικής της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η νέα BMW 2 Series Gran Coupe,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το ανανεωμένο plug-in υβριδικό Audi A3 Sportback TFSI ε, είναι γεγονός και μαζί του φέρνει περισσότερη ιπποδύναμη από τον προκάτοχο του,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η KTM έχει αναπτύξει μια ολοκαίνουργια εποχή ηλεκτρονικής αρχιτεκτονικής, που αναδείχθηκε από τα ταμπλό της οθόνης αφής V80...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Π. Χαλάτσης Μετά από πέντε ημέρες αγώνα και 2.500 δύσκολα χιλιόμετρα σε κακοτράχηλα μονοπάτια, η ομάδα Dacia Sandriders πέτυχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Με...