Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος ανακοινώνει σήμερα ο Φαραντούρης

ΣΥΡΙΖΑ: Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος ανακοινώνει σήμερα ο Φαραντούρης


Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινώσει σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νικόλας Φαραντούρης.

Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει με βίντεο που θα αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Νικόλας Φαραντούρης διερευνούσε το ενδεχόμενο αμέσως μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη και είχε αρχίσει να προσεγγίζει ανθρώπους για να στελεχώσει το γραφείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του έχει ξεκινήσει την συλλογή των υπογραφών. Ο ίδιος λέει ότι δέχεται εισηγήσεις και παραινέσεις από στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νικόλας Φαραντούρης πήγε καλά στις ευρωεκλογές όπου εξελέγη με 140.000 ψήφους ενώ ήταν υποψήφιος και στις βουλευτικές εκλογές στη μονοεδρική της Κεφαλονιάς όπου επίσης είχε πάει καλά συγκεντρώνοντας το 30%.

Το όνομά του είχε ακουστεί και πέρυσι μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα του οποίου διετέλεσε σύμβουλος. Ο ίδιος λέει ότι αποφάσισε «να βγει μπροστά προκειμένου να αποκτήσει πολιτικά χαρακτηριστικά και σοβαρότητα η διαδικασία εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ».

Πότε ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Κασσελάκης

Μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κσσελάκης, με πιθανότερη ημερομηνία την Πέμπτη 3/10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το βράδυ ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει στη Σαλαμίνα, μιλώντας στους Συντονιστές των κομματικών οργανώσεων και σε στελέχη της περιοχής, ενώ έχει προγραμματίσει να δώσει και μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη.

 

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Συνεδριάζει το πρωί της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, το Υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν...

Πολιτική

Με ένα ακόμη αιχμηρό σχόλιο επανέρχεται στην κριτική του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης. Αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» της...

Μαγαζίνο

Η διατήρηση μιας φιλίας από απόσταση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Ποιες μέθοδοι μπορούν να σε βοηθήσουν να παραμείνεις...

Αθλητικά

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο για το Super Cup (ΕΡΤ3) με φόντο τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Οι...