Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τζάμπολ στις 20:30

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τζάμπολ στις 20:30


Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο για το Super Cup (ΕΡΤ3) με φόντο τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι «αιώνιοι» παρατάσσονται με τη σύνθεση που χρησιμοποίησαν στους ημιτελικούς. Οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν στους Λορέντζο Μπράουν, Τσεντί Οσμάν και Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τους Κίναν Έβανς, Μουσταφά Φαλ, Νίκο Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα:

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης, Σλούκας, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Γιούρτσεβεν.

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Ράιτ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Φουρνιέ, Γουίλιαμς-Γκος, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Συγγενείς, φίλοι και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μόρτζο το πρωί του Σαββάτου 28/9. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε...

Ελλάδα

Κατέληξε ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” μετά από τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου με Μιχαήλ Καλού, στο κέντρο...

Πολιτική

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου βάφτισαν τον γιο τους, το πρωί του Σαββάτου, ο Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιριώτη....

Κόσμος

Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Anka-3, βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών οπλικών συστημάτων. Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!