Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

MotoGP Ινδονησίας: νίκη o Bagnaia, πτώση και εκτός βαθμών ο Martin

MotoGP Ινδονησίας: νίκη o Bagnaia, πτώση και εκτός βαθμών ο Martin


Το πρωτάθλημα MotoGP παίρνει και πάλι φωτιά μετά τον αγώνα Sprint της Ινδονησίας, καθώς η διαφορά στην κορυφή μειώνεται και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό Grand Prix αύριο.

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Jorge Martin έκανε για άλλη μια φορά μια πολύ καλή εκκίνηση και έστριψε πρώτος, με τους Francesco Bagnaia, Pedro Acosta και Marco Bezzecchi να τον ακολουθούν. Εντυπωσιακή εκκίνηση έκανε και ο Marc Marquez, ο οποίος ξεκινούσε 12ος αλλά βγήκε από την 1η στροφή όντας πέμπτος και κυνηγώντας τους πρωτοπόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτάνοντας στην 16η στροφή ο Martin έχασε το μπροστινό και βρέθηκε στο έδαφος, επιτρέποντας στον Bagnaia να περάσει μρποστά. Ο Ισπανός της Prima Pramac Ducati ανέβηκε και πάλι στη μοτοσυκλέτα του, ήταν όμως στην 21η θέση και είχε πολύ δουλειά να κάνει για να φτάσει στους βαθμούς. Ο Martin δεν ήταν ο μόνος που δυσκολεύτηκε στους πρώτους γύρους, καθώς πτώση είχαν και οι Raul Fernandez και Joan Mir.

Στον τρίτο γύρο ο Bezzecchi κατάφερε να περάσει τον Pedro Acosta και μαζί του ακολούθησε και ο Marquez, που πλέον ήταν στις θέσεις του βάθρου. Πιο πίσω, ο Enea Bastianini επίσης ανέβαινε και πέρασε σύντομα και αυτός τον Acosta.

Προχωρώντας ο αγώνας, ο Bezzecchi έκανε ένα λάθος στα φρένα της 10ης στροφής και αναγκάστηκε να βγει εκτός πίστας, χάνοντας δύο θέσεις και την επαφή με το γκρουπ των πρωτοπόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Bagnaia ήταν άνετα μπροστά, με τον Marquez να τον ακολουθεί από κοντά, ενώ τους πλησίαζε και ο Bastianini. O Ιταλός της εργοστασιακής Ducati επιτέθηκε στον Marquez στα φρένα της 10ης στροφής του 12ου γύρου και πέρασε στη δεύτερη θέση και στον τελευταίο γύρο πλησίασε τον Bagnaia, χωρίς όμως να είναι αρκετά κοντά για να επιτεθεί.

Έτσι η νίκη πήγε στον Bagnaia, με τον Bastianini και τον Marquez να συμπληρώνουν το βάθρο.

Τέταρτος τερμάτισε ο Marco Bezzecchi, μπροστά από τους Franco Morbidelli και Pedro Acosta. Τις βαθμολογούμενες θέσεις συμπλήρωσαν οι Maverick Viñales, Johann Zarco και Fabio Di Giannantonio. O Martin τελικά τερμάτισε στην 10η θέση, 9.6 δευτερόλεπτα μακριά από τον Bagnaia και χωρίς να πάρει βαθμούς.

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Race Classification for INA MotoGP SPR

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος:

World Championship Team for INA MotoGP SPR

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Την ευθύνη του σχεδιασμού και της παρακολούθησης της εμπορικής στρατηγικής της KOSMOCAR και του Δικτύου της ανέλαβε ο έμπειρος μάνατζερ Αριστείδης Αραβανής. Η KOSMOCAR...

Αθλητικά

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας (το πιο ευρύ σκορ τη...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Εκεί που νομίζαμε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα μπορούσε να γίνει πιο πολυπληθής, ένας άλλος παίκτης θέλει να μπει στο παιχνίδι....

Οικονομία

Τα καθαρά κέρδη των μετόχων του Ομίλου προσαρμοσμένα για μη λειτουργικά αποτελέσματα σημείωσαν αύξηση 20,1% κατά το Α’ Εξάμηνο του 2024 και ανήλθαν στα...