Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Δούκισσα Νομικού: Περπάτησε στην πασαρέλα της L’ Oreal στο Παρίσι και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Δούκισσα Νομικού: Περπάτησε στην πασαρέλα της L’ Oreal στο Παρίσι και έκλεψε τις εντυπώσεις!


Οι διάσημες πρέσβειρες της L’Oreal Paris περπάτησαν στην πασαρέλα του διάσημου brand στο Παρίσι, μεταξύ των οποίων και Δούκισσα Νομικού στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού..

Η Ελληνίδα καλλονή βρέθηκε ανάμεσα στα πιο διάσημα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής του μόντελινγκ και της showbiz, όπως η JaneFonda,  η Εύα Λονγκόρια, η Kendall Jenner, η Heidi Klum, η Κάρα Ντελεβίν και πολλά ακόμα.

Η Δούκισσα Νομικού δεν παρέλειψε να μοιραστεί ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να περπατά με αυτοπεποίθηση στο catwalk, εντυπωσιάζοντας του θεατές.

«Το να μοιραστώ την πασαρέλα με την οικογένειά μου της L’Oreal Paris, δίπλα σε τόσο απίστευτες γυναίκες που πραγματικά εμπνέουν, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Κάθε βήμα ήταν σαν μια γιορτή ενδυνάμωσης και ενότητας. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος ενός τόσο εμβληματικού ταξιδιού. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησης.

Φορώντας μια δημιουργία του σχεδιαστή Naeem Khan, η απαστράπτουσα Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε τα βλέμματα στην πασαρέλα που πραγματοποιήθηκε στην εμβληματική Place de l’Opéra στο Παρίσι.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε και το νέο της look. Το διάσημο μοντέλο άλλαξε το χαρακτηριστικό χρώμα των μαλλιών της και τα έβαψε καστανά, μόλις λίγες μέρες πριν το μεγάλο event της L’ Oreal Paris.

Το ίδιο εντυπωσιακή, το νέο χρώμα τόνισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και και ταίριαξε ιδανικά με το silver look του Naeem Khan που φόρεσε στην πασαρέλα.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...

Αθλητικά

Πέντε 24ωρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Χετάφε (2-1), ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, σκόραρε ξανά το βράδυ της Δευτέρας στο...

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volkswagen κατασκευάζει το Polo στην Παμπλόνα της Ισπανίας από το 1984. Πάνω από 8,4 εκατομμύρια Polo έχουν κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο...