Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Drone με θερμική κάμερα εντόπισε 10χρονο κορίτσι που είχε χαθεί σε δάσος υπνοβατώντας

Drone με θερμική κάμερα εντόπισε 10χρονο κορίτσι που είχε χαθεί σε δάσος υπνοβατώντας


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 10χρονου κοριτσιού στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ το οποίο εξαφανίστηκε από το σπίτι του όταν άρχισε να υπνοβατεί.

Η Πέιτον Σεντινιάν εξαφανίστηκε τη νύχτα της 14ης Σεπτεμβρίου, όταν υπνοβατώντας μπήκε στο δάσος κοντά στο σπίτι της στη Λουιζιάνα, σύμφωνα με αξιωματούχους του Γραφείου Σερίφη της περιοχής Webster, σύμφωνα με το ABC News.

Η οικογένειά της και γείτονες την έψαχναν για μια ώρα προτού ειδοποιηθεί η αστυνομία. Στη μεγάλη έρευνα που ακολούθησε συμμετείχαν εκατοντάδες εθελοντές και η τοπική αστυνομία.  Ο χειριστής drone, Τζος Κλόμπερ, με ειδική θερμική κάμερα, εντόπισε την Πέιτον το επόμενο βράδυ, κουλουριασμένη στο έδαφος, περίπου 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.







Thermal drone finds missing girl lost in woods



«Είδαμε τις μωβ και λευκές πιτζάμες που φορούσε. Ήταν ξαπλωμένη, ακίνητη, και όλοι κρατούσαν την ανάσα τους», είπε ο Κλόμπερ.
«Εκτός από μερικά τσιμπήματα από κουνούπια, ήταν μια χαρά», ανέφερε ο σερίφης Πάρκερ. «Είναι πραγματικά θαύμα που είναι σώα».







paidi-ipa1







paidi-ipa2

Η οικογένεια της Πέιτον είπε στις Αρχές ότι το κορίτσι έχει τάση να υπνοβατεί, αλλά ποτέ δεν είχε φύγει από το σπίτι στο παρελθόν. «Ήταν πολύ χαρούμενη που γύρισε στους αγαπημένους της και επέστρεψε στο σπίτι της» δήλωσε ο σερίφης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Ο πόλεμος με τη Ρωσία βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος απ’ ό,τι πολλοί πιστεύουν – Τι απάντησε το Κρεμλίνο

Φωτογραφίες με «πύραυλο της Χεζμπολάχ σε σοφίτα σπιτιού στο Λίβανο» έδωσε στη δημοσιότητα το Ισραήλ

Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα – Κάηκε ο πάνω όροφος της μεζονέτας του



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αθλητικά

Πέντε 24ωρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Χετάφε (2-1), ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, σκόραρε ξανά το βράδυ της Δευτέρας στο...

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Οικονομία

Εγγύτερα στην αφετηρία έρχεται η προκήρυξη των διαγωνισμών για τις πρώτες έξι Περιοχές Οργανωμένης Ανάπτυξης Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων (ΠΟΑΥΑΠ) στην Ελλάδα, έπειτα από σημερινή...