Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

Το Gains Lab είναι το πρώτο κατάστημα με fitness γεύματα

Το Gains Lab είναι το πρώτο κατάστημα με fitness γεύματα


Ο  Δημήτρης Ορφανάκος, γυμναστής και εμπνευστής του project Gains Lab, έψαχνε πάντα ενδιαφέρουσες, υγιεινές διατροφικές επιλογές για take away, ωστόσο κατέληγε να παραγγέλνει γεύματα όπως τα καλαμάκια κοτόπουλο. Παρατηρώντας το κενό, που υπήρχε στην ελληνική αγορά και γνωρίζοντας ότι αρκετός κόσμος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, όταν ψάχνει τι θα φαγητό να παραγγείλει, αποφάσισε ότι η δημιουργία του Gains Lab, ενός καταστήματος με fitness γεύματα, ήταν μονόδρομος. 

Το Gains Lab λειτουργεί από τον Μάρτιο, στα Νέα Φιλαδέλφεια, και έχει αγαπηθεί από επαγγελματίες αθλητές, αθλητικούς ομίλους (μπάσκετ, πολεμικών τεχνών κ.ά.), αλλά και άτομα που γυμνάζεται και παράλληλα προσέχει τη διατροφή του. Το κατάστημα διαθέτει ποικιλία σε νόστιμες fitness διατροφικές επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς συνδρομή. Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε υγιεινές επιλογές όπως yogurt bowls, αυγά, σαλάτες, και wraps, για να ικανοποιήσετε μία λιγούρα, αλλά και πλήρη μεσημεριανά γεύματα όπως είναι τα μοσχαρίσια μπιφτέκια κοτόπουλο με γλυκοπατάτα, παντζάρι και ψητό κουνουπίδι και το φιλέτο σολομού με ρύζι basmati, και βραστά λαχανικά. 

Όλα τα προϊόντα του Gains Lab είναι φρεσκομαγειρεμένα και ισορροπημένα διατροφικά, αφού το μενού έχει επιμεληθεί επαγγελματίας μάγειρας σε συνεργασία με διατροφολόγο. Στα γεύματα αναγράφονται αναλυτικά οι θερμίδες, οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες και τα λιπαρά, ώστε να έχετε τον καλύτερο έλεγχο της διατροφής σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε μικρή, μεσαία ή μεγάλη μερίδα, διότι ο κάθε οργανισμός έχει ανάγκη από διαφορετική ποσότητα φαγητού. 

Πάντως αν ψάχνετε healthy γλυκά όπως είναι τα donuts και τα pancakes ή brunch όπως το πειραγμένο τους «croque madame» με αυγό, κατίκι, κρέμα αβοκάντο και κοτόπουλο, το κατάστημα έχει και τέτοιες επιλογές στο φυσικό του κατάστημα στα Νέα Φιλαδέλφεια και σε πλατφόρμα delivery, στο Gain Lab Coffee Shop.

Έχοντας ως δεδομένο ότι η άσκηση σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για να είμαστε υγιείς, ζητήσαμε από τον κ. Ορφανάκο, να μας δώσει τρεις συμβουλές για όσους γυμνάζονται και θέλουν να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.

1. Η σημασία της ενυδάτωσης

«Η εξασφάλιση ότι ο οργανισμός θα είναι ενυδατωμένος πριν και κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι απαραίτητη, Ένας αφυδατωμένος οργανισμός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη μυϊκή δύναμη, την πνευματική διαύγεια και την αντοχή του ατόμου», σημειώνει ο κ. Ορφανάκος.

2. Διατροφή σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ατόμου

Σύμφωνα με τον κ. Ορφανάκο, «η κατάλληλη διατροφή, η οποία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε αθλούμενου λειτουργεί ως η κινητήρια δύναμη του κατά τη διάρκεια της άθλησης. Για παράδειγμα, η ανεπαρκής πρόσληψης πρωτεΐνης μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό ισοζύγιο αζώτου στον οργανισμό με συνέπεια την αργή αποκατάσταση μετά τη γυμναστική και εν καιρώ θα οδηγήσει σε τραυματισμούς ή/και απώλεια μυϊκής μάζας.».  

3. Επαρκής ξεκούραση για σωστή αποκατάσταση

 «Ο εγκέφαλος και το νευρικό μας σύστημα παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στην επίτευξη της μέγιστης απόδοσης του ατόμου. Αρκετοί ασκούμενοι δεν γνωρίζουν πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης πραγματοποιούνται μικροβλάβες στον μυϊκό ιστό και οι περισσότερες από αυτές “επισκευάζονται” κατά τη διάρκεια του ύπνου», υποστηρίζει ο κ. Ορφανάκος.

info
Παλαιών Πατρών Γερμανού 11, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 2110018008

Το άρθρο της εβδομάδας


Crab,Meat,Surimi,In,The,Bowl,Appetizer

ΘΕΜΑΤΑ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Μαγαζίνο

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν φορές που το παιδί σας θα λειτουργήσει αντιδραστικά όταν έρθει η ώρα του φαγητού, κάτι που μόνο τυχαία δε...

Αυτοκίνητο

Του Γιώργου Παλληκάρη Για πρώτη φορά το GP της Σιγκαπούρης ολοκληρώθηκε χωρίς κίτρινες σημαίες, χωρίς Safety Cars, και με μόλις δύο εγκαταλείψεις  λόγω μηχανικής...